Elektro v moderním kontextu

Elektro v kontextu modern doby je zaj mav t ma k zamy len , kter n m d v za pravdu, frac34;e je elektro a v e co se tohoto t matu t frac12;k je jedno z kl ov frac12;ch odv tv modern doby. Tento vyn lez z roku 1800 italsk ho v dce Alessandra Volta p ineslo do na ich frac34;ivot a frac34;ivot na ich p edch dc nejen z zra n sv tlo, ale tak teplo a spousty nov frac12;ch inovac . Jedn se o obor, kter frac12; se za dobu sv existence prom tl do mnoha obor jako je medic na, pr mysl, v da, politika a mnoho a mnoho dal ch. Samoz ejm je pot eba uv st, frac34;e i dom cnosti a elektro se staly velk frac12;mi spojenci. A se jednalo o samotn sv tlo, ale tak r zn spot ebi e jako je televize, pra ka, lednice nebo mraz k. Pozd ji se v dom cnostech za aly objevovat i dal elektro pomocn ci ml frac12;nky, toustova e, televize. D ky t mto elektro pomocn k m se za al st vat frac34;ivot lid nejen pohodln j , ale tak efektivn j v r mci asu. Byla to jen ot zkou asu, kdy elektro zas hne i do chytr frac12;ch modern ch technologi jako jsou r zn mobiln telefony, po ta e, notebooky a dal tyto chytr v ci ky, kter n m umo frac34; uj b frac12;t ve spojen s cel frac12;m sv tem tak ka kdykoliv a kdekoliv. Jak u frac34; bylo na za tku uvedeno velmi v frac12;znamnou roli hraje elektro ve zdravotnictv . D ky n mu pacienti mohou b frac12;t na podp rn frac12;ch p stroj ch, rychleji se mezi odd len mi p ed vaj informace o pacientovi a samoz ejm elektro hraje d le frac34;itou roli v diagnostice onemocn n . Pr mysl elektro povzneslo do v frac12; in d ky robot m, kter nahrazuj lidskou pr ci, zefektiv uj pracovn postupy. Ale t eba u frac34; v dne n dob se setk v me s elektromotory, kter chr n p rodn zdroje. Obor elektra, ale nesp a st le se vyv j . V dci p ich zej st le s nov frac12;mi n pady, jak elektro vyu frac34; t ve prosp ch n s v ech a se jedn nap klad o sol rn panely, um l inteligence, baterie s vysokou kapacitou a mnoho dal ch skv l frac12;ch vychyt vek. Článek Elektro v moderním kontextu se nejdříve objevil na Ionaqua.

  • Web: Ionaqua
  • Aktualizace: 12.6.2024
projít na článek

Elektro - viola s.r.o

www.viola.cz/clanek/profil-spolecnosti Firma Elektro-viola s.r.o se na trhu velkoobchodního prodeje elektromateriálu pohybuje již od roku 1991. Od počátku se specializovala na průmyslové závody, zemědělské organizace, montážní firmy, ale i na běžné spotř

projít na článek

Odstávky elektro 2019 - Prahly, Tušimice

Dne 23.4. 2019 proběhne od 7.30 do 15.00 hodin odstávka elektro pro VS Prahly. Tuto odstávku provede ČEZ, a.s. z důvodu preventivní udržby. V tomto termínu bude omezena dodávka tepla a teplé vody pro příslušnou lokalitu.

projít na článek

Závod: zadní pohon EVBIKE 750W vs. středový pohon EVBIKE 250W

To jsme takhle jednou přemýšleli, jestli by byla rychlejší kolegyně na elektro skládačce se středovým pohonem o výkonu 250 W nebo kolega na elektro odrážedle se zadním pohonem 750 W.

projít na článek

Odstávky elektro 2019

V roce 2019 budou probíhat odstávky elektro na naších odběrných místech. Týká se to též výměníkových stanic po celé Kadani. Tyto odstávky provádí ČEZ Distribuce a aktuální termíny budou zvěřejněny v tomto odkazu.

projít na článek

Megaakce: Ukončení provozu e-shopu elektro-elpos.cz i kamenné prodejny Elektro

Vážení zakázníci, internetový obchod elektro-elpos.cz byl ukončen. V kamenné prodejně na Dolním náměstí 314 byla otevřena nová prodejna Datart. Příjem reklamací zakoupeného zboží v prodejně Elpos před 1. 9. 2021 je možné řešit v 1. poschodí - prodejna d

projít na článek