EM 5 mikrobiologický přípravek pro posílení odolnosti rostlin a odpuzování škůdců

EM 5 je mikrobiologický přípravek k posílení odolnosti rostlin a odpuzování škůdců. Obsahuje Effective Microorganisms®, organizmy, které podporují přirozené ochranné mechanismy rostlin, a také fermentované rostlinné extrakty, které zvyšují účinnost přípravku. Účinek produktu je založen na omezení aktivity rostlinných patogenů kolonizací prostředí mikroflórou, která jim konkuruje. Přípravek navíc zlepšuje výživu rostlin posílením jejich přirozené odolnosti. Doplňkovým prvkem jsou přírodní extrakty allicinu a kapsaicinu, které odpuzují škůdce. Přípravek je vhodné použít v obdobích předcházejících výskytu rostlinných patogenů nebo ve vegetačním období pro posílení rostlin. Použití: Zahrada: Postřik: 1% roztok (1:100), např. 10 ml na 1 litr vody Zálivka: 0,5 % (1:200), např. 5 ml na 1 litr vody Postřik plodin: od 2 l do 5 l EM - 5 v minimálně 400 litrech vody Zalévání nebo hnojení: 0,5% roztok do blízkosti kořenového systému, postřik lze opakovat každých 7 dní. Složení: voda, třtinová melasa, Effective EM® Microorganisms (bakterie mléčného kvašení, fotosyntetické bakterie, kvasinky, aktinomycety), EMX Gold ® Antioxidanty, česnek, chilli paprička, jablečný ocet, alkohol Neobsahuje geneticky modifikované (GMO) složky. EM 5 - 1l - 320,-Kč EM 5 5l - 1400,-Kč Všechny produkty Objednávka EM5 [contact-form-7] Velké balení pro zemědělce po telefonické domluvě. The post EM 5 – mikrobiologický přípravek pro posílení odolnosti rostlin a odpuzování škůdců first appeared on .

projít na článek

servisní přípravek

servisní přípravek k úpravě čelistí spojky BABETTA 207; 210;225;134/STELLA/ !!! MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ!!!

  • Web:
projít na článek

AUTOCLEANER PŘÍPRAVEK PROTI ZAMLŽENÍ SKEL 500 ml

AUTOCLEANER PŘÍPRAVEK PROTI ZAMLŽENÍ SKEL. Popis: Účinný přípravek proti zamlžení skel v autě. Čistí sklo, zabraňuje zamlžení, zlepšuje viditelnost, nezanechává šmouhy.

projít na článek

přípravek na půlení motoru

přípravek na půlení motoru JAWA 550,555,05,20,21,23 STADION S11,S22 JAWETA

  • Web:
projít na článek

přípravek k půlení motoru

přípravek k půlení motoru originální číslo dílu 3T 210-10 000-14.5 číslo mototechny BABETTA 210; 225; 134/STELLA/

  • Web:
projít na článek

Včelaření a efektivní mikroorganizmy

Je možné pozitivně ovlivnit imunitu včel a jejich prostředí? Již není žádným tajemstvím, že produkty obsahující Effective Microorganisms (EM®) mají významný vliv na kondici a zdraví včel. Probiotika soutěží s patogenními mikroorganizmy v trávicím traktu

projít na článek