Energie AG Kolín varuje před podvodným e-mailem

Vodaři upozorňují na falešný e-mail, který se tváří, že byl odeslán z adresy Energie AG Kolín. Zpráva oznamuje údajnou změnu bankovního účtu společnosti pro příjem plateb. Společnost důrazně žádá, aby lidé na e-mail, v jehož předmětu stojí výzva k novému bankovnímu účtu, nijak nereagovali. Útok je šířen z podvržené adresy: [email protected]. Energie AG Kolín je vodárenská a teplárenská společnost zabývající se provozováním vodohospodářské infrastruktury, zejména úpraven pitné vody, vodovodních a kanalizačních sítí, čistíren odpadních vod a dále dodávkou tepla a teplé vody. Servis zajišťuje pro více než sedmdesát tisíc obyvatel Středočeského kraje, převážně na Kolínsku.The post Energie AG Kolín varuje před podvodným e-mailem first appeared on Vodárenství.cz.

projít na článek

Výlukový jízdní řád ČD (17. 21. 4. 2014)

Odkud kam Platnost od do Ke stažení Praha Kolín (osobní a spěšné vlaky) 17.04.2014 - 21.04.2014 Praha Český Brod Kolín (Os 9301 Praha hl.n.( odj. 0:14) – Kolín) 09.04.2014 29.07.2014 Praha Český Brod Kolín (Os 9301 Praha hl.n.( odj. 0:14) – Kolín)

projít na článek

Úspory energie pomocí Smart Home

Od roku 2008, co náš systém vyvíjíme, se na energetickém trhu děly věci. Cena energie dlouho stagnovala a před koronavirovou krizí byla cena energie na neuvěřitelném minimu. O to je současná cena větší šok. Dříve se ani nevypláceno argumentovat nějakou ús

projít na článek

Přerušení dodávky elektrické energie 20.2.2024

Dovolujeme si Vás upozornit, že v katastru naší obce bude z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy nutné dočasně přerušit dodávku elektrické energie. Rozsah přerušení dodávky elektřiny naleznete v příloze ZDE The post Přerušení dodávky

projít na článek

Energie – budoucnost lidstva

V pondělí 6. listopadu 2017 proběhla na naší škole beseda na téma Energie – budoucnost lidstva, které se zúčastnili studenti třetího ročníku a septimy.

projít na článek

TĚŠÍME SE V NOVÉM ŠKOLNÍM ROCE

"Učitel ti může otevřít dveře, ale vstoupit do nich musíš ty sám." SOVA zahajuje školní rok 2022/23 v pondělí 5. 9. Konzultaci si lze domluvit kdykoliv telefonicky či mailem.

projít na článek