Engeho a Rusinova čeká těžký Zolder

Předposlední podnik Blancpain Sprint Series se již tento víkend uskuteční na belgickém okruhu Zolder, kde Tomáš Enge s Romanem Rusinovem usedne do Lamborghini Gallardo GT3 týmu Reiter Engineering a zabojuje o co nejlepší výsledek.„Zolder znám velmi dobře, když jsem se zde v roce 1995 učil dlouhé týdny den co den s formulí Ford. Byla to obrovská škola, protože na začátku roku se tu teploty pohybovaly jen lehce nad nulou a téměř stále pršelo, takže jsem byl neustále promrzlý. Naposledy jsem zde jel v roce 2011 s Astonem GT1 a tenkrát jsme s Alexem Müllerem dojeli druzí. Navíc před dvěma lety tu naše Lamborghini Gallardo vyhrálo, takže předpoklady máme jen ty nejlepší,“uvedl na začátek Tomáš Enge, kterého čeká poslední závod s italským speciálem.

projít na článek

Sezóna Tomáše Engeho začíná v Mugellu

Víkendovým vytrvalostním závodem 12H Mugello odstartuje letošní závodní sezóna pro českého závodníka ve službách týmu Reiter Engineering Tomáše Engeho.

projít na článek

Exkluzivní video jízdy Tomáše Engeho v F1

Exhibiční jízdou na mosteckém autodromu vyvrcholily oslavy dvacátého výročí startu Tomáše Engeho ve Formuli 1. Všichni, kteří nemohli být první říjnový víkend přímo na autodromu v Mostě, si nyní mohou Tomášovu jízdu vychutnat v exkluzivním videu prostředn

projít na článek

Engeho show si na Strahově užívalo tisíce diváků

Okruhový jezdec Tomáš Enge se podruhé v letošním roce představil českým fanouškům, a to netradičně za volantem soutěžního vozu. Liberecký závodník provětral v Praze Audi Sport Quattro zaniklých monster skupiny B osmdesátých let a bavil nejen sebe, ale tak

projít na článek

Zolder: Okruh ve znamení adrenalinu

Po závodě v Mostě, ve kterém prohrál v neděli truck racing s počasím, budou nejrychlejší truckeři starého kontinentu bojovat o body na belgickém okruhu v Zolderu.

projít na článek

Arsenal ve 36. kole Premier League přivítá na Emirates Stadium skvěle hrající Brighton

Na Kanonýry čeká další těžký duel, když na domácí půdě přivítají De Zerbiho Brighton. Ten může historickou sezónu okořenit pohárovým umístěním.

projít na článek