Erasmus+ 2023, Bielefeld, Německo

Naši studenti a pedagogové se vrátili z čtrnáctidenní studijní stáže v Německu v Bielefeldu přes program Erasmus. Během stáže naši žáci spolupracovali se studenty ze školy Berufskolleg Senne na společném projektu a ve skupinách pracovali na tvorbě brožury o našich školách a našem pobytu v Německu! Žáci si tak vyzkoušeli práci v novém prostředí a komunikaci v anglickém jazyce. Své brožury pak každá skupina prezentovala poslední den našeho pobytu, který jsme si náležitě užili i s malou oslavou a občerstvením. Během pobytu jsme si užívali atmosféru historického centra Bielefeldu, špičkové vybavení německé školy a hlavně přátelské přijetí jejími pedagogy i studenty. Naši žáci zde navázali přátelství a prožili krásných nezapomenutelných čtrnáct dní, na které budou ještě dlouho vzpomínat. Článek Erasmus+ 2023, Bielefeld, Německo se nejdříve objevil na Střední škola polygrafická Olomouc.

projít na článek

Erasmus+ Itálie (2023)

V rámci projektu Erasmus+ se i v tomto školním roce vypravilo několik žáků do zahraničí na pracovní stáže do firem. Kam dál? Více o zahraničních stážích. The post Erasmus+ Itálie (2023) appeared first on VOŠUP a SUPŠ.

projít na článek

Erasmus+ Španělsko (2023)

V rámci projektu Erasmus+ se i v tomto školním roce vypravilo několik žáků do zahraničí na pracovní stáže do firem. Kam dál? Více o zahraničních stážích. The post Erasmus+ Španělsko (2023) appeared first on VOŠUP a SUPŠ.

projít na článek

Mind Your Business, Erasmus+ Youth

Zážitek, na který nikde nezapomeneme? Pro nás to jednoznačně bude Erasmus+ projekt v Lucembursku.

projít na článek

C2 Divadelní představení „EU ist meine Heimat“ (celá škola – třídy A)

Závěrečné divadelní představení tříd A (Erasmus+) V rámci projektu Erasmus+ jsme 23. června v Divadle pod Palmovkou odehráli česko-německé divadelní představení „EU ist meine Heimat“. Celý týden jsme nacvičovali i s našimi zahraničními partnery z

projít na článek

C2 Divadelní představení „EU ist meine Heimat“ (celá škola – třídy B)

Závěrečné divadelní představení tříd B (Erasmus+) V rámci projektu Erasmus+ jsme 23. června 2022 v Divadle pod Palmovkou odehráli česko-německé divadelní představení „EU ist meine Heimat“. Celý týden jsme nacvičovali i s našimi zahraničními partn

projít na článek