ET 16: nový přírůstek do flotily RK rentu

Máme potěšení Vám oznámit nový přírůstek do naší flotily stavebních strojů – pásové rýpadlo ET 16 od Wacker Neuson. S kompaktním designem a výkonným motorem je ideální volbou pro práci v omezených prostorech. Sledujte náš blog pro další novinky! RK rent: Kde se technika stává Vaším partnerem.

projít na článek

Nový přírůstek Trimble R780

Velmi přesný GNSS systém navržený pro práci v nejnáročnějších podmínkách. Více o Trimble R780 The post Nový přírůstek Trimble R780 first appeared on GEOTRONICS Praha.

projít na článek

Prodej KOI za jarní ceny, letošní přírůstek jako dárek!

AKC Holice naděluje dárky již nyní. Vylovili jsme KOI z našich externích vodních ploch. Využijte jedinečné šance nákupu KOI za jarní ceny, před jejich přeměřením a přeceněním! Letošní přírůstek budete mít od nás jako dárek!

projít na článek

Nový díl Hunger Games brzy v kinech! Je prequelem původní série

Nový přírůstek v sérii Hunger Games nese podtitul Balada o ptácích a hadech. Odehrává se více jak 60 let před posledním dílem, díky čemuž mohou diváci poznat trochu z minulosti Corionaluse Snowa, budoucího ředitele Panemu. Na boj na život a na smrt v Hlad

projít na článek

10.10.2017

VELKÁ KALÍCÍ PEC SCHMETZ Koncem února obohatíme náš strojový park o nový přírůstek. Konkrétně o kalící pec SCHMETZ s maximálními rozměry vsázky 1200x800x800 a s maximální váhou 1200 kg Zpět The post 10.10.2017 appeared first on CZECHmetal s.r.o..

projít na článek

Psí mazlíček a novorozenec

Chystáte se přivítat nový přírůstek do rodiny a máte obavy, jak bude váš pejsek na novorozence reagovat? Začněte včas s přípravou, přece jen byl ve vašem domově jako první pejsek. Byl zvyklý na neustálou péči a dostatek pozornosti takže by se mohlo stát,

projít na článek