Etologie skotu a prasat - Pozvánka na demonstrační akci

Téma: Etologie skotu a prasat - Význam sociálního prostředí v chovu skotu, „Animal friendly“ modely v chovu prasat 29.8.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

Krmení a výživa zvířat - Pozvánka na demonstrační akci

Téma: Krmení a výživa zvířat – obecné zásady a praktické zkušenosti ve výživě skotu a monogastrů v podmínkách ekologického zemědělství 29.7.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

Osevní postup 2022-orná půda - Pozvánka na demonstrační akci

Pozvánka na demonstrační akci Osevní postup 2022, orná půda 7.4.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

Sklizeň, konzervace a zpracování píce - Pozvánka na demonstrační akci

Téma: Sklizeň, konzervace a zpracování píce s využitím odpadního tepla z BPS, ukázka separace lístků a stonků vojtěšky 23.6.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

Zapojení porostu na orné půdě - Pozvánka na demonstrační akci

Téma: Zapojení porostu na orné půdě, vedení a kontrola porostu a možnosti agrotechniky v EZ 26.5.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

E-learning k projektu Demonstrační farma

E-learning k seriálu akcí v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov – teorie i praxe – rostlinná i živočišná výroba.

projít na článek