Eutis se stal regionálním partnerem sítě Eurodesk!

Od začátku roku 2022 se stala organizace EUTIS o.p.s. regionálním partnerem sítě Eurodesk vČeské republice. Eurodesk je evropská informační síť, která působí ve 36 zemích. Tato síť umožňuje mladým lidem apracovníkům smládeží snadný arychlý přístup kinformacím omobilitách avzdělávacích programech. Informace omožnostech mobilit, zajímavé informace oneformálním vzdělávání, ale také pozvánky na aktivity od dalších regionálních partnerů [] The post Eutis se stal regionálním partnerem sítě Eurodesk! appeared first on Eutis.

projít na článek

Přehled zajímavých akcí od Eurodesku aDZS

Od února 2022 se stala organizace EUTIS, o.p.s. partnerskou organizací sítě Eurodesk. Vrámci této činnosti vám přinášíme přehled ozajímavých akcích, které jsou určeny pro mladé lidi nebo organizace! Informační webinář omožnostech grantů avýjezdů pro dětsk

projít na článek

Jak se oEvropě rozhodovalo vPraze aPlzni?

The post Jak se o Evropě rozhodovalo v Praze a Plzni? appeared first on Eutis.

projít na článek

Iveco je novým partnerem mosteckého závodu Czech Truck Prix

Iveco, přední lídr ve vývoji, výrobě, marketingu a servisu lehkých, středních a těžkých užitkových vozidel, autobusů, speciálních vozidel a motorů, se stal partnerem společnosti AUTODROM MOST pro prestižní závod okruhových tahačů Czech Truck Prix. Autodro

projít na článek

Bioveta je partnerem Českého skokového poháru 2020

Opatření proti šíření koronaviru se uvolňují, a tak Český skokový pohár oznámil datum začátku domácí extraligy, která bude podporována Biovetou, jakožto zlatým partnerem.

projít na článek

Bioveta partnerem XII Mezinárodního mléčného kongresu na Ukrajině

Pobočka Bioveta Ukraine se ve dnech 5.–6. 3. 2019 stala významným partnerem největší události v mlékárenském průmyslu na Ukrajině a ve východní Evropě.

projít na článek