"Evropa versus Asie" se utká v pražském Hiltonu

Po obrovském úspěchu, který v listopadu roku 2017 zaznamenala boxerská galashow Evropa versus Kuba, přichází letos organizátoři s neméně exkluzivním duelem. V pražském hotelu Hilton se již 2. února proti výběru evropského olympijského boxu představí jejich nejlepší protivníci, pro tentokrát z Asie.

projít na článek

Prestižní box v pražském Hiltonu

V sobotu se pražském hotelu Hilton proti sobě postavili boxeři výběru Evropy versus Asie. Účast na galavečeru v hotelu Hilton je považováno za sen každého bojovníka a ten se splnil více než 30 boxerům a boxerkám v patnácti duelech. V předzápasovém bloku s

projít na článek

Červen 2021

EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA Blízko Česká republika, doprava Kulturní rozdíly na Zemi Daleko, vesmír The post Červen 2021 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek

Únor 2021

  EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA únor historie hrdinové a zloduši, pohádky paralympiáda, olympiáda povolání, karneval The post Únor 2021 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek

Prosinec 2020

Prosinec   EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA   prosinec Vánoce druhy komunikace cizí svátky konflikty Vánoce, vztahy The post Prosinec 2020 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek

Leden 2021

  EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA   leden hudba, výstavy, divadlo kultura média, kina… sport IT zima, roční období, kultura The post Leden 2021 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek