Exekuční kalkulačka 2022 – srážky a nezabavitelné minimum

Zajímalo by vás, kolik peněz vám musí zůstat při exekuci na platu nebo mzdu? A kolik si může exekutor strhnout? V naší exekuční kalkulačce si to můžete sami spočítat. Společně se podíváme na to, z jakých příjmů mohou být prováděny exekuční srážky, kolik vám musí zůstat při exekuci jako nezabavitelné minimum, a jak se provádí výpočet srážek. [] Přečíst více The post Exekuční kalkulačka 2022 – srážky a nezabavitelné minimum first appeared on Euro-půjčka.cz.

projít na článek

Výpočet exekuce na plat – kalkulačka od 1. 7. 2022

Na této stránce najdete aktuální verzi kalkulačky exekuce na plat 2022. Můžete si sami snadno spočítat, kolik peněz by vám zůstalo, pokud by vám exekutor nařídil exekuční srážky ze mzdy. Podíváme se na to, jaká je nezabavitelná částka a na další užitečné

projít na článek

Kalkulačka: Výpočet životní minimum od dubna 2022

V této kalkulačce si můžete spočítat, jaké je životní minimum pro jednotlivce, pro rodinu, pro důchodce, nebo pro samoživitelku s dítětem (dětmi). Povíme si, jaké je životní minimum při exekuci (insolvenci) a další informace, které se týkají životního neb

projít na článek

Nezabavitelné životní minimum v roce 2017

Každý rok se mění podmínky, které upravují exekuční pravidla. Nyní je to částka životního minima, kterou vám exekutor nemůže zabavit. Letos se naopak od minulých let tato částka snižuje, to znamená, že vám exekutor může ze mzdy sebrat více peněz.

projít na článek

Exekuční srážky se v roce 2017 změnily

Zajímá vás kolik peněz vám zůstane v roce 2017, jestliže vám exekutor nařídí srážky ze mzdy? V roce 2017 došlo ke změnám, které vám nyní představíme.

projít na článek

Nezabavitelné minimum

Máte dluhy a nesplácíte je? Dejte si pozor na exekuci, která přijde v případě, že váš věřitel nemá jinou možnost nebo již nechce čekat na úhradu dluhu.

projít na článek