Expo 2016 Antalya, Turecko

Spojte svou letošní dovolenou v Turecku s návštěvou Expo 2016 v Antalyi. Zájemci o nemovitosti v Turecku se zde mohou stavit cestou z nebo na mezinárodní letiště v Antalyi. www.expo2016.org.tr Tento rok se mužeme těšit na unikátní téma: děti a květiny ve skvostném stylu. Pro inspiraci shledněte toto video:

projít na článek

Racing Expo - Motorsport pod jednou střechou

Premiérový ročník veletrhu motoristického sportu Racing Expo se uskuteční ve dnech 9. až 11. listopadu 2017 v areálu PVA Expo Praha v Letňanech.

projít na článek

Expo Lesní lom 2021

Těžební unie pořádá každé dva roky Mezinárodní demonstrační veletrh strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO, který se řadí k prestižním přehlídkách těžebního průmyslu v Evropě. XIII. ročník se uskuteční ve vápencovém

projít na článek

PANAS EXPO 2022

V Ý S T A V A v prostorách firmy PANAS, spol. s r.o. v Praze. PANAS EXPO 2022 viz. Zuzana Pekárková v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

Renishaw Virtual-Expo

Nemůžete navštívit výstavu osobně? Renishaw Virtual-Expo vás provede všemi ukázkami, které by vás mohly zajímat a poskytne vám informace o produktech, podobně, jako byste navštívili fyzický stánek na skutečném veletrhu.

projít na článek

POHODA EXPO a Vistos CRM

Jako každý rok, i letos jste nás mohli vidět na konferenci EXPO POHODA, kterou pravidelně pořádá STORMWARE, který vyvíjí ekonomický systém POHODA. Ve středu 11. září jsme vystavovali jak pro zákazníky, tak partnery náš CRM produkt. Náš Rosťa i na téma CRM

projít na článek