Externí facilitace

NABÍDKA PRO FIRMY STRATEGIE A PROJEKTY EXTERNÍ FACILITACE Předrealizační fáze projektů nebo přípravy strategických změn v organizaci vyžadují pečlivou diskusi, analýzu možných rizik a ideálně i tvorbu několika variant řešení. Prvotní divergentní způsoby myšlení se postupně mění v konvergentní zpřesňování, tvorbu plánu a rozdělení kompetencí. Externí prvek řízení v podobě facilitace konzultanta a realizace kontrolních dnů zajistí vašemu projektu skutečný tah na branku. Co projektovým dohledem získáte? prostor pro plné zapojení všech účastníků do kreativních přípravných diskusí facilitaci vede externí konzultant záruku vhodně zvolených moderačních nástrojů podporujících aktivitu celého týmu inspirace a doporučení z obdobných projektů, které byly řízeny v jiných společnostech jednoznačné dohody a výstupy, z každého workshopu metodicky správně řízený projekt zvyšující pravděpodobnost naplnění stanovených cílů kultivované diskuse podpora kritického myšlení správná dělba rolí jasné dohody a výstupy The post Externí facilitace appeared first on SOUBĚH.

projít na článek

Externí správa účetnictví v Praze

Praha je nejen hlavním městem České republiky, je také místem, kde sídlí řada větších i menších firem. A jednou z těch méně příjemných součástí podnikání je i vedení účetnictví. To... The post Externí správa účetnictví v Praze appeared first on ZBLOg.CZ.

projít na článek

Průkopník, četník, loser? Evropská unie chystá zákon o umělé inteligenci

Některé druhy AI bude v EU muset prověřit externí audit. Začne kvůli tomu Unie ještě víc zaostávat?

projít na článek

Power Supply Backup

Představujeme jedinečný Power Supply Backup! Napájecí zdroj na DIN lištu, který převezme napájení všech Vašich produků Loxone – v kombinaci s externí baterií i v případě výpadku proudu.

projít na článek

Materiály z přednášky o sebevědomí

V pondělí 17. ledna proběhla v pražském klubu Kaštan dlouho očekávaná přednáška Od nevědomí k sebevědomí. Prezentaci ze zmíněné přednášky si můžete v PDF stáhnout zde. Níže najdete odkazy na některé podrobnější informace, externí zdroje a knihy. Kde se be

projít na článek

Motorola ALT test

Radiostanice Motorola jsou známé svou odolností v každodenním provozu. Každá nová radiostanice, ale také příslušenství, jako jsou externí audio soupravy, pouzdra atd., musí u Motoroly projít procesem označovaným jako ALT (Accelerated Life Testing). Jed

projít na článek