Externí správa IT infrastrultury

Externí správa sítě (outsourcing IT) znamená převzetí určitých nebo veškerých činností spojených s fungováním informačních technologií externím dodavatelem. Správa počítačové sítě nebo informačního systému je naší hlavní činností. U menších a středních firem se jedná převážně o kompletní převzetí správy veškerých IT technologií spolu se zajištěním dalšího rozvoje a budování IT strategie.

projít na článek

Kroužky

Taneční kroužek Dance fit Kids (externí lektorka Monika Beranová) - pondělí 14,30 – 15,30 hod. – pro 1.- 5.roč. o Literárně- dramatický kroužek (PaeDr.V. Gregorová) - úterý 14,30 – 15,30 hod. – pro 2.- 5. ročník o Florbal (vedoucí J. Janáček)

projít na článek

Komunikaci v Lidlu vede Eliška Froschová Stehlíková

Novou tiskovou mluvčí a zároveň vedoucí Oddělení firemní komunikace společnosti Lidl Česká republika se února stala Eliška Froschová Stehlíková. Ve své funkci bude mít vedle externí komunikace na starost i interní komunikaci a agendu udržitelnosti a CSR.

projít na článek

Nová verze: 1.42

Rozšířená správa úhrad faktur, logování importovaných plateb do systému, automatizace párování plateb a rozšířené možnosti plánování.

projít na článek

ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA LESNÍ SPRÁVA-OSTRAVA

ZAHÁJENÍ VÝSTAVBY NOVÉ BUDOVY LESNÍ SPRÁVY OSTRAVA STATIKA NOSNÉ KONSTRUKCE DŘEVOSTAVBY OSTRAVA DOKUMENTACE VE STUPNÍCH DSP, DPS NOSNÁ KONSTRUKCE Z LEPENÉHO LAMELOVÉHO ŘEZIVA

projít na článek

Přihlašovací údaje pro zaměstnance, který přerušil pracovní poměr

Milí uživatelé, zaměstnanci, kterému byl přerušen pracovní poměr a zrušen účet a vrátí se zpět do pracovního poměru, je nyní možné účet obnovit. Více v článku Správa přihlašovacích údajů ostatních uživatelů (pouze administrátor školy).

projít na článek