F1 zahájí sezónu v Austrálii

Již o tomto víkendu v Austrálii zahájí sezona 2013 mistrovství světa vozů formule 1. Na okruh v Melbourne začíná sezona Mistrovství světa vozů F1 již od roku 1996. Jedná se o trať, která je permanentní pouze částečně. Je dobře známá relativně špatnou přilnavostí. Ovšem ta by se ovšem měla v průběhu víkendu s přibývajícím pogumováním asfaltu zlepšovat. Velmi důležitá bude opět strategie volby pneumatik.

projít na článek

MČR offroad trial zahájí sezonu v Milovicích

Offroad trial zahájí letošní sezonu v Milovicích již tento víkend 7. - 8.3. Novinkou letošního seriálu mistrovství ČR je možnost startu zájemců v nové kategorii neupravených aut Open Original.

projít na článek

Tomáš Enge odstartuje sezónu 2015 v Austrálii!

Po dvouměsíční pauze se český jezdec Tomáš Enge vrací opět do závodního tempa. Letošní sezónu odstartuje neobvykle v Austrálii, kde se s Camarem GT3 týmu M Motorsport zúčastní úvodního podniku místního šampionátu vozů GT na okruhu v Adelaide.

projít na článek

Autoshow tradičně zahájí novou sezonu na autodromu

Tradiční akcí The Most AUTOSHOW, v pořadí už pátou, zahájí v neděli 16. dubna mostecký autodrom novou sezonu. Hlavní program od 09:00 do 18:00 hodin tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty.

projít na článek

Carbonia Cup zahájí sezónu v Mostě

Oblíbený seriál okruhových závodů Carbonia Cup odstartuje sezonu 2023 již 2.dubna. Mostecký okruh již tradičně sezónu otevírá i jí končí. Letos jí bude i půlit. V plánu jsou tradiční zastávky na Slovakiaringu a Pannoniaringu. V tomto roce by se závody měl

projít na článek

Panattoni Racing Day v Mostě zahájí třináctou sezónu

Letošní sezónu zahajuje Hankook Carboniacup opět na domácím autodromu v Mostě, kde uvidíme více, jak 100 vozů. Vstup pro diváky do prostoru depa i na tribuny máme opět zdarma.

projít na článek