Facebook MAX1

Právě jsme spustili Facebook MAX1. Mějte perfektní přehled o značce MAX1 a jejich produktech. Dejte stránce MAX1 bike components lajk a sledujte co nového se chystá. Aktuality Fotky Videa

projít na článek

Karbonové komponenty MAX1 Carbon PRO

Právě jsme naskladnili dlouho očekávané karbonové komponenty MAX1 Carbon PRO s decentní grafikou, která padne ke každému biku. Vybírat můžete z nabídky řídítek, představců, sedlovek, nebo ráfků kvalitních karbonových komponentů MAX1 Carbon PRO.

projít na článek

Teleskopické sedlovky MAX1 Evo se zdvihy 125 / 150 / 170 mm opět skladem!

Segment prémiových vzduchových teleskopických sedlovek MAX1 jsme nově rozšířili také o zdvih 125 mm u průměru 30,9 mm, který doplňuje již osvědčené modely se zdvihy 150 a 170 mm. 

projít na článek

Nová série brýlí MAX1 Ryder, Strada a Trend

Nová série brýlí MAX1 na cyklistiku, turistiku a volný čas ve verzích REVO, nebo se samozatmavovacím fotochromatickým sklem. Všechny brýle jsou vyrobeny pomocí moderních technologií z vysoce kvalitních materiálů. Vyberte si styl, který vám padne nejlépe.

projít na článek

Od MAX1 nově doplňky do cyklo šatníku

Sortiment MAX1 neustále rozšiřujeme a vylepšujeme, abyste vždy mohli dostat to nejlepší za rozumnou cenu. Naší aktuální novinkou jsou doplňky oblečení pro každodenní cyklistiku. Rukavice i návleky na tretry jsou vyrobeny z kvalitních funkčních materiálů s

projít na článek