Feedo - snazší život maminkám

Chcete se věnovat svým dětem naplno a nechcete proto ztrácet čas dlouhými nákupy? Feedo.cz je největší specializovaný eshop s kojeneckou výživou a dětským vybavením. Chcete navíc při nákupu pro svého drahouška ušetřit? Poradíme, jak nakoupit na Feedo rychle, snadno a levně.

projít na článek

Feedo.cz: Získejte 3x voucher v hodnotě 750 Kč

Ve solupráci s nejoblíbenějším maminkovským portálem Feedo.cz jsme přichystali soutěž o 3x voucher v hodnotě 750 Kč na nákup v e-shopu Feedo.cz.

projít na článek

Feedo: Vybavení pro nejmenší za nejlepší ceny

Plenky, oblečení, hračky. Miminko je malé, ale potřebuje spoustu věcí. Jak nakoupit kvalitní dětské vybavení a zbytečně neutrácet? Poradíme! Na eshopu Feedo miminko oblečete, zabavíte a ještě ušetříte.

projít na článek

Život po svatbě? Změní se, ať chcete nebo ne

Očekáváte, že vstup do manželství kompletně obrátí váš život naruby? Nebo se naopak modlíte, aby se nic nezměnilo? Jak sňatek změní váš partnerský život, to záleží hlavně na přístupu. Úplně vše při starém ale určitě nezůstane. Minimálně z právního hledisk

projít na článek

Klientský portál. Ještě snazší komunikace s vašimi odběrateli

Klientský portál: ještě snazší komunikace s vašimi odběrateli Vaši klienti se od teď snadno dostanou ke všem fakturám, které jste jim kdy vystavili. Historie posledních pěti faktur, které se zobrazují na vystavené webfaktuře, vašim odběratelům nesta

projít na článek

Refinancování hypotéky nikdy nebylo snazší. Nově ho sjednáte za pár minut.

Česká republika se čím dál rychleji přibližuje k západu a ani ve světě hypoték nezůstává pozadu. Dalším významným krokem vpřed je novinka, díky které můžete refinancovat svůj hypoteční úvěr přes internet, aniž byste opustili pohodlí vašeho domova.

projít na článek