(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = '//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1version=v2.6'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Kromě HR akcí pořádaných našim svazem personalistů jsme podporovateli také několika výjimečných akcí v Česku. Mezi ně patří i zlínský Fenomén. Přijďte na FENOMÉN, nejnabitější byznysovou konferenci na Moravě. Na čtyřech stagích (Business, HR, Industry, Digi) vystoupí 23. března více než třicítka řečníků. Zazní podnikatelské příběhy a příběhy firem, které se rozhodly naplno využít možností digitálního světa. Atmosféru baťovského genius loci přijedou do Zlína nasát manažer Milan Šlapák (RSBC), filantrop Martin Vohánka, finančník Pavel Řehák, podnikatelka Alexandra Kala, ekonom David Navrátil a řada dalších. FENOMÉN každoročně hostí 350+ účastníků napříč odvětvími. Organizátorem akce je vzdělávací agentura CE-PA. Více na www.konferencefenomen.cz.
Lenka Petříková ve spolupráci s Centro Zlín Styling / make-up / produkty / módní rady order_by=sortorder order_direction=DESC returns=included maximum_entity_count=500] Spolupráce: [email protected]
A tentokrát hurá za kulturou! Naši Motýlci vyrazili do ZUŠ Zlín na Malou scénu, aby si užili krásný program. Podívejte se na fotoreport: https://eu.zonerama.com/msosvob/Album/10010055 Článek Foto: Motýlci Den se ZUŠ se nejdříve objevil na Mateřská
projít na článekBěhem Zlín Film Festivalu si naši Motýlci vychutnali nejen projekci krásného animáku Chlapec, krtek, liška a kůň, ale odpoledne vyrazily i na workshop Tonda Obal a jiné radovánky do parku. Mrkněte na hromadu fotek: https://eu.zonerama.com/msosvob/A
projít na článekOd pátku do pátku 7. až 14. května 2021 se uskuteční festival Zlin Design Week. Osmidenní program nabídne kromě věhlasných jmen české i světové designérské scény také řadu workshopů, výstav a doprovodný program, účastníci se mohou těšit i na on-line exkur
projít na článekBez tradičního českého chlebíčku si neumíme představit žádnou oslavu. Jde o druh studeného pokrmu, jehož základem je obvykle vekové pečivo, zdobené dalšími potravinami či pomazánkami. Typickým pokryvem chlebíčků jsou různé saláty, zelenina, uzeniny, sýry,
projít na článek