Ferrari vítězí v 6H i 12H Estoril

WTM by Rinaldi Racing zvítězil v 6H i 12H závodě CREVENTIC v Estorilu v 24H SERIES s novým Ferrari 296 GT3. Buggyra bojovala s poruchami, požárem i penalizací.

projít na článek

6H a 12H vytrvalostních závodů na Circuito do Estoril

Závod 24H SERIES powered by Hankook se tento víkend připravuje na svůj první podnik na okruhu Circuito do Estoril – Hankook 12H ESTORIL. Vůbec prvé je zařazen 6H "kvalifikační závod".

projít na článek

Mezi vítězi Ferrari Challenge i Franz Engstler

Finále letošní Tropheo Pirelli Europe bude sice hostit na konci měsíce Imola, ovšem už po Mugellu známe vítěze ve Ferrari Challenge 2022.

projít na článek

Scuderia Praha Ferrari vítězí v Hankook 12H MUGELLO

Scuderia Praha Ferrari 488 GT3 (#11, Jiřím Písaříkem/Josef Král/Matteo Malucelli) obhajovala vedoucí pozici z první, páteční části Hankook 12H Mugello. Cílovou vlajku nakonec Matteo Malucelli, jezdec pražského týmu viděl jako první. Tým vedoucí postavení,

projít na článek

Ferrari 360 Modena jako dlouhá limuzína

Dříve jsem tu měli Peugeot 406 Coupé přestavěn na Ferrari F430 limousine dnes za extrémně prodloužené Ferrari 360, ovšem tentokrát se nejdná o repliku, ale zkutečnou 360 z roku 2003 prodlouženou do podoby limuzíny. Nyní byla daný kousek Pna prodej v rámci

projít na článek

Ferrari additive manufacturing

Ferrari is a legend, the most loved Italian brand in the world, and at the heart of this myth, their racing department, have two Renishaw additive manufacturing (AM) machines.

projít na článek