FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek

FIA ETRC Most – soupeření o první místo v Evropě 1:1

Adam Lacko přišel před mosteckým závodem o vedení ve FIA ETRC, a tak jsme se těšili, že Jochenu Hahnovi s MANem na domácí půdě zatopí, to se také stalo. Adam Lacko dokonce jednu jízdu právě před Hahnem těsně vyhrál, ale Jochen Hahn mu to dvakrát oplatil.

projít na článek

FIA ETRC Zolder 2022: Čtyři vítězové, Lacko slaví s nimi

Hned čtyři vítězové našli cestu na nejvyšší stupínek při závodech FIA ETRC v belgickém Zolderu, kde i počasí hrálo svou neodmyslitelnou roli.

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek

Adam Lacko pozdraví diváky v Mostě z prvního místa v Evropě

Již po deváté letos zvítězil Adam Lacko s Buggyrou a vede FIA ETRC před závody v Mostě, tedy přímo ideální pozvánka pro diváky na závody. Loni se s Hahnem o titul dlouho přetahovali, ale více štěstí měl nakonec Němec Hahn s Manem. Letos přestoupil německý

projít na článek

FIA ETRC Hungaroring: Kiss i po bouračce opět na bedně

V maďarsku se konal druhý závodní víkend FIA ETRC na Hungaroringu, kde tento závod měl velkého favorita v domácím Norbertu Kissovi. Slunečný Hungaroring hostil už druhý letošní závodní víkend FIA Truck Racing Cupu, vše nasvědčovalo tomu, že i na domácí t

projít na článek