Fibrofor High Grade Matka všech syntetických mikrovláken

Fibrofor High Grade  perspektivní vlákna do betonu Desítky let zkušeností Vysoce výkonné vlákno Fibrofor High Grade je výsledkem více než 30 let praktických zkušeností. Jejich kvalita a bezkonkurenční kvalitativní vlastnosti jsou dosaženy výběrem vysoce kvalitních surovin, propracovaným výrobním procesem a tepelným zpracováním. Přesná fibrilace je rozhodující pro rychlé a rovnoměrné rozložení a promíchání v betonu. Díky své speciální struktuře povrchu, která zajišťuje lepší ukotvení v betonové směsi, se Fibrofor High Grade úspěšně používá po celá desetiletí v průmyslových podlahách a exteriérových aplikacích. Díky těmto parametrům postačuje 1 kg Fibroforu High Grade na m³ betonu tam, kde by jinak bylo často zapotřebí 20 25 kg ocelových vláken nebo až 40 kg konvenční ocelové výztuže. Na základě statického výpočtu specifického pro daný projekt se stanoví, zda lze ocelovou výztuž zcela nahradit. Naše koncepce se řídí platnými normami (Eurokódy) a doporučeními. Napište si o podrobné technické informace, statický výpočet, či cenovou nabídku od společnosti CAPRO spol. s r.o. Dodržujte základní principy týkající se kvality betonu ve smyslu platných norem EN 206. V případě přidávání vláken High Grade není nutné upravovat granulometrii, množství cementu, množství vody nebo vodní součinitel. Za normálních okolností přidání vláken sníží tekutost betonu, což je nutné upravit přidáním plastifi kátoru. Vlákna High Grade se chovají neutrálně vůči aditivům a jsou odolná alkáliím. Při tvorbě receptur je zapotřebí brát ohled na příslušné státní normy. Doporučené dávkování pro konstrukční betony je obvykle 1 kg vláken na m3 betonu. Délka a typ vláken se stanovují v závislosti na účelu použití. Pro čerpaný beton a pro aplikace v kombinaci s ocelovou výztuží se používají vlákna High Grade 190. Odchylky dávkování jsou uvedeny ve statickém výpočtu. Článek Fibrofor High Grade Matka všech syntetických mikrovláken se nejdříve objevil na Capro ČB.

projít na článek

Prefabrikované modulární domy

Více informací zde Referenční leták Modulární domy Estonsko s našimi pevnostními vlákny Fibrofor Concrix ES Článek Prefabrikované modulární domy se nejdříve objevil na Capro ČB.

projít na článek

RESOLUTE™ encoders make RF antenna positioning accuracy and resolution one hundred times better

Pacific Antenna Systems (PAS) designs, fabricates and manufactures state-of-the-art antenna systems that use radio frequencies (RF) ranging from 1–110 GHz. Applications include high-resolution radar, high-rate data communications for line-of-sight and sat

projít na článek

Kempinski Grand Hotel High Tatras

The Kempinski High Tatras has yet again generously donated a luxurious break for two at the spectacular Grand Hotel High Tatras in Slovakia. Escape your everyday life and discover unspoilt nature, magnificent landscapes and endless relaxation on th

projít na článek

High definition Raman images

Collect and analyse massive mapping files and produce large high definition Raman chemical images

projít na článek

Several Tactics for Better Education

Our learning device reflects our special and also varied Education tactics and using technology in education, which welcomes various potentials, religious beliefs, nationalities, earnings degrees and also concepts regarding teaching and also discovering.

projít na článek