Fichtl přišel ozvuk ičoud

Když mi bylo 13.roků, kamarád Marian Blažek přezdívaný „MANA“ mně poprvé naučil řídit legendárního fichtla na „Výseku“, známém to fotbalovém hřišti v Zakřanech. Po bezmála třiceti letech jsem si na to s nostalgií zavzpomínal, opět v premiéře tentokrát ale v elektro verzi a jako oficiální fotograf brněnské MF DNES. https://brno.idnes.cz/foto.aspx?r=brno-zpravy&c=A180309_388161_brno-zpravy_krut&foto=KRU71d9c1_UPF_2946.JPG The post Fichtl přišel o zvuk i čoud appeared first on Patrik Uhlíř.

projít na článek

Lucinka a Roky

Jako první do naší loňské soutěže přišel příběh Lucinky a Rokyho. Soutěž již dávno zná své vítěze, ale vyprávění paní Jarmily stojí za přečtěni.

projít na článek

Na téma - klíšťata

Přišel mám mail s úlovkem od naší (můžeme jí snad tak titulovat) spolupracovnice Romany. K tématu parazitů, roztočů a jiných potvor se budeme se budeme vracet. Zajímá nás všechny , řekla bych, osobně a témněř intimně.

projít na článek

Tajemství choceradských Lurd 3.část - Černý Petr.

KDO BYL ČERNÝ PETR, VĚRNÝ SPOLEČNÍK RYTÍŘE JANA ZOULA? PŘIŠEL S NÍM Z EGYPTA? OBJEVUJE SE JEHO OBRAZ NA SKÁLE? KDO NA NÁS JUKÁ ZE ZVĚTŠENINY JEDNOHO KAMENE? JE TO SNAD SAMOTNÝ RYTÍŘ JAN? KOUKNĚTE NA FOTKU.

projít na článek

Chodský pes r.1949

Když jsem tyto materiály objevila v hačmoří schránce, nevěřila jsem vlastním očím. Naprostá rarita. Důkaz, že naše národní plemeno už tehdy mělo svůj kontrolovaný chov. Pak přišel další šok. Koukám, kdo byl majitel krásné Gamy a zjišťuju, že jsme se znali

projít na článek

RECENZE: Karetní hra Čarodějky od Djeco

Karetní hra od značky Djeco, která získala ocenění. Není to vůbec žádná náhoda, my jsme hru otestovali a musím říct, že všichni byli nadšení. Dobře, přiznám, že jediný zklamaný byl náš Péťa, protože cokoliv růžového se mu prostě nelíbí. Později ale i on p

projít na článek