Filmová hvězda - nový klip Terezie Palkové

Premiérová veřejná produkce klipu se koná 26.10. v rámci koncertu Terezie Palkové v kavárně Potrvá (Srbská 2, u metra Hradčanská v Praze 6) po vystoupení divadelní skupiny UMSKUP. Začátek v 19:00.

projít na článek

Nový klip a nové album Terezie Palkové

Moje první tango  se jmenuje nové album i nový videoklip  Terezie Palkové.  

projít na článek

Nová sezóna koncertů Osamělých písničkářů začíná v neděli 5. září

Prvním podzimním koncertem Osamělých písničkářů bude nedělní dvojrecitál Terezie Palkové a Jany Šteflíčkové v pražské Malostranské besedě. Jana nahradí původně plánovaného a ohlašovaného Jiřího Dědečka. Koncert v neděli 5.9. začíná ve 20:30.

projít na článek

Nové album a klip Karoliny Kamberské

Nové album Karoliny Kamberské se jmenuje Hořkosladce a vyšlo u Indies MG . Nový klip s písní Ve tvým stínu je právě zde:

projít na článek

Terezie Palková zve 30.3. do Blues sklepa

Milí přátelé, srdečně vás zvu na úterní koncert do Blues sklepa (Liliová ul., Praha 1), který začne ve 21h. Kromě mně, bude hrát a zpívat své písně ještě Jana Šteflíčková ( kytara ) a Gabriela Vermelho ( housle a kvinton ). Moc se na vás těšíme. Terezie

projít na článek

Petr Nikl, Terezie Palková, Petr Váša - 14.9. v Kaštanu

Podzimní sezóna Osamělých písničkářů začíná. V úterý 14.9. v Praze na Kaštanu zahraje trio těchto výtečníků: Petr Nikl, Terezie Palková, Petr Váša. Začátek ve 20:00,  vstupenky možno rezervovat zde . Klub Kaštan najdete na adrese Bělohorská 150, tram 22 a

projít na článek