Finální úprava omítky na RD Dřísy

Finální úprava omítky na rodinném domě v obci Dřísy. Větší dům byl opticky rozčleněn dle návrhu majitelky použitím dvou sladěných barev. Finální omítka je Weber.pas silikon točená 1,5 zrno.Na soklu a schodech byl použit střednězrnný marmolit.

projít na článek

Finální úprava zateplené fasády ve Dřísech

Zhotovení finální omítky - certifikovaný systém Baumit silikon 2mm na rodinném domě v obci Dřísy - okres Praha východ. Objekt byl na přání majitelů opticky rozdělen pomocí dvou odlišných barev.

projít na článek

Zhotovení finální omítky na RD Dřísy

Zhotovení finální úpravy na RD ve Dřísech, efektní kombinace barev, omítka Weber.pas silikon 1,5mm.

projít na článek

Strojní omítky v novostavbě Stará Boleslav

Strojní omítky v novostavbě na kraji Staré Boleslavi. K domu je přistaveno silo s materiálem, které se v případě potřeby doplní. Strojní omítky jsou moderním řešením zejména pro nové stavby. Finální úprava štuk.

projít na článek

Zateplení fasády na RD Dřísy

Zateplení RD ve Dřísech kontaktním zateplovacím systémem Weber therm klasik s použitím EPS F70 100mm. Spolu se zateplením domu byla provedena finální úprava fasády na přilehlé garáži, weber pas.silikon 1,5mm.

projít na článek

Finální úprava zateplení fasády v obci Konětopy

Finální úprava fasády byla provedena silikonovou omítkou od firmy Weber. Na fasádě byly barevně rozlišeny některé prvky, dlouhá boční stěna pak byla rozdělena do písmene T.

projít na článek