Firemní dovolená na pobočkách PANASu

Ve dnech 4.- 8. 7. 2022 budou všechny pobočky PANAS uzavřené, včetně prodejny v Praze, z důvodu celofiremní dovolené. Budeme se na Vás těšit 11. 7. 2022. Firemní dovolená na pobočkách PANASu viz. Zuzana Pekárková v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

PŘÍJEZD DO PANASU V DOUDLEBÁCH S DOPRAVNÍM OMEZENÍM

Uzavírka silnice mezi Kostelcem n. O. a Doudleby n. O. ve dnech 22.5. – 25.6. 2023 omezí příjezd k pobočce PANASu v Doudlebách. PŘÍJEZD DO PANASU V DOUDLEBÁCH S DOPRAVNÍM OMEZENÍM viz. Karolína Mimrová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

Firemní akce

Sháníte originální program pro váš firemní večírek, konferenci, vernisáž či oslavu? Jsme to my! Barvitý humor, ztřeštěné choreografie a nápadité předělávky světové hudby okořeněné beatboxem. (Více) Příspěvek Firemní akce pochází z Totál Vokál

projít na článek

Kapela na vánoční firemní večírek

Vánoční večírky Hledáte kapelu pro firemní akce? Kapela Aura nabízí svou hudební produkci a velkou show pro firemní vánoční večírky, teambuildingy a mnoho dalšího. podívejte se na naše Audio či video ukázky a přesvědčte se, že není třeba dále ztrácet čas

projít na článek

Dovolená

Vážení přátelé a kamarádi Oznanuj že ode dneška 23.12 do 06.01.2020 - dovolená. Přeji Vám krásné prožití svátků.

projít na článek