FIREMNÍ PRODEJNA - POSLEDNÍ NÁKUPY

Firemní prodejna ve Skutči bude v provozu už jen do soboty, 26. února. Využijte poslední možnost nákupu botasek za zvýhodněné ceny, včetně oblíbených "partiovek", tedy bot s mírnou vadou za výrazně nižší ceny.

projít na článek

FIREMNÍ PRODEJNA - 17. – 19.11. ZAVŘENO

FIREMNÍ PRODEJNA BOTAS ve Skutči bude ve dnech 17. – 19. 11. 2022 mimořádně zavřena. Děkujeme za pochopení. Standardní otevírací doba zde: https://www.botas.cz/Text/Index/Prodejna

projít na článek

FIREMNÍ DÁRKY NA POSLEDNÍ CHVÍLI?

Článek FIREMNÍ DÁRKY NA POSLEDNÍ CHVÍLI? se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek

BOTAS a.s. v likvidaci

Vážení zákazníci, prodej našich výrobků pokračuje nadále až do vyprodání zásob. Taktéž až do konce února funguje firemní prodejna ve Skutči. Váš BOTAS tým

projít na článek

Vzorková prodejna

poradíme s výběrem, objednáme zboží či domluvíme zaměření a montáž.Nabízíme pouze materiály prověřené naší praxí. Článek Vzorková prodejna se nejdříve objevil na BINTER.

projít na článek

Naše nová prodejna aneb jak se staví sen

Na přelomu srpna a září jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu v centru Prahy, konkrétně v Paláci Adria na Národní třídě 36/40. Před touto radostnou událostí na nás čekala velká výzva a to v podobě, jak bude naše prodejna vypadat.

projít na článek