FLEXI-BAR V PANÍ DOMU

Pokud stále váháte, zda navštěvovat lekce Flexi-baru, přečtěte si o něm v časopise Paní domu č.12!

projít na článek

Přečtěte si něco o FLEXI-BARU

Poslední měsíce se velmi intenzivně zabýváme problematikou FLEXI-BARŮ. Nezapomeňte si pročíst náš FLEXI-BAR speciál! Dozvíte se nové poznatky, prohlédnete si foto se cviky a dostanete chuť si přijít zacvičit!

projít na článek

Přečtěte si jak se Flexi-bar líbí

Poprosili jsme naše cvičence, aby nám napsali, jak se jim cvičení s flexi-barem líbí:-) Přečtěte si v sekci Flexi-bar reference!

projít na článek

USB LED Flexi lampička v hodnotě 195 Kč - 148 Kč

Kvalitní USB LED flexi lampička. Jedná se o ohebnou lampičku, kterou můžete jednoduše zapojit do USB a hned svítí.  Velmi praktická lampička, která najde své využítí např. u notebooku, počítačů a jakýchkoliv adaptérů na USB. Rozměr lampičky je 17x2 xm (dé

projít na článek

Nadstandardní nabídka v MŠ

"HÝBÁNKY S JITKOU" - Středa - lichý týden - 15:00 - 15:30 - s paní učitelkou Jitkou Desenskou (II. třída) "FUN WITH SARA" - kroužek angličtiny - Úterý - lichý týden - 13:00 - 15:00 - sudý týden - 8:00 - 9:30 - s paní učitelkou Sárou

projít na článek

Jiří Dědeček a Generation Jam U Staré Paní

Společný koncert písničkáře Jiřího Dědečka a kapely Generation Jam ve zrekonstruovaných prostorách JazzCocktail Clubu U Staré Paní. SOUKROMÁ AKCE! The post Jiří Dědeček a Generation Jam – U Staré Paní first appeared on Generation Jam.

projít na článek