Florbalový turnaj

Tento týden jsme se zúčastnili 3 turnajů ve florbale.Dva turnaje odehrála naše děvčata a jednoho turnaje se také zúčastnilo družstvo chlapců z naší školy.Parádního úspěchu jsme dosáhli s děvčaty v úterý 21. 11. 2023, kdy jsme si odvezli stříbrné medaile.Všichni statečně bojovali a děkujeme za vzornou reprezentaci školy. TK The post Florbalový turnaj appeared first on Střední zdravotnická škola Tábor.

projít na článek

Školní florbalový turnaj

V pondělí 21. ledna 2019 se konal na naší škole první florbalový turnaj tohoto roku, a co víc byl to i první turnaj pod taktovkou školního parlamentu.

projít na článek

Florbalový turnaj VG

V pondělí 9. 10. 2017 byl v tělocvičně naší školy odehrán třídní florbalový turnaj chlapců z vyššího gymnázia. Hrálo se v době od 12:30 hod. do 15:30 hodin. Celkem se zúčastnilo turnaje pět družstev.

projít na článek

Dramatický turnaj plný napětí

V úterý dne 6. 3. 2018 odjelo družstvo chlapců z vyššího gymnázia zvláštním autobusem do J. Hradce, kde se konal ve sportovních halách florbalový turnaj středních škol. Naši chlapci byli nalosováni do skupiny B.

projít na článek

Florbalový trunaj

V pondělí 14. října se ve velké tělocvičně v odpoledních hodinách uskutečnil turnaj ve florbale chlapců z vyššího gymnázia.

projít na článek

Florbalový turnaj KB Challenge

Družstvo studentů 1. až 3. ročníku naší školy se 8. listopadu zúčastnilo florbalového turnaje ve sportovní hale v Jindřichově Hradci.

projít na článek