Ford otevřel historicky první FordStore v ČR

Otevřením prvního FordStore zahajuje Ford v ČR zcela novou epochu prodeje a servisu osobních vozů Ford i užitkových vozů. FordStore zákazníkům nabízí velmi kultivované a příjemné prostředí showroomu, nabité vyspělými technologiemi a také úplně novou úroveň prodejních služeb a nejvyšší servisní standardy.

projít na článek

Český Ford začal přijímat objednávky na nový Ford Focus RS

Milovníci sportovního vozů a obzláště fanoušci rychlých fordů se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je již dnes možno objednat u autorizovaných partnerů Fordu v ČR.

projít na článek

Ford představuje na e-Salonu tři české novinky najednou

Společnost Ford MOTOR COMPANY, s. r. o. představí na e-Salonu v Praze, veletrhu zaměřeném na alternativní způsoby dopravy, hned tři novinky: Ford Puma, Ford Kuga a Ford Explorer.

projít na článek

Ford Performance představuje Mustang Cobra Jet 1400

Ford Performance představuje historicky první tovární dragster Mustang Cobra Jet s čistě elektrickým pohonem.

projít na článek

Ford Transit a Transit Custom získal historicky první hodnocení Euro NCAP

Organizace Euro NCAP otestovala systémy aktivní bezpečnosti v nejprodávanějších modelech lehkých užitkových automobilů. Ford Transit získal „zlaté“, Transit Custom „stř&iacut

projít na článek

Legendární Ford Transit opět zvyšuje laťku produktivity

Ford uvedl na trh nový „velký“ Transit s nosností do dvou tun. Historicky nejinteligentnější, nejúspornější a nejproduktivnější Transit významně pomůže provozovatelům

projít na článek