Ford Performance se chystá na Rallye Dakar s ultimátním drsňáckým Rangerem Raptor T1+

Společnost Ford Performance se chystá rozšířit své globální aktivity v oblasti motorsportu o novou výzvu, kterou je legendární Rallye Dakar, jedna z nejtěžších off-roadových soutěží na světě.

projít na článek

Ford Ranger Raptor bude mít šestiválec a zvuk motoru na přání

Ford představuje nový Ranger Raptor, pick-up s fenomenálními jízdními vlastnostmi na silnici i v terénu, poháněný motorem 3.0 EcoBoost V6 o výkonu 212 kW (288 k) a točivém momentu 491 Nm.

projít na článek

Ford Ranger Raptor nové generace přepisuje pravidla hry v kategorii sportovních off-roadů

Ford Ranger Raptor nové generace je zde a výrazně zvyšuje laťku všem pick-upům pro nadšence jízdy v terénu. Je předurčen k tomu, aby dominoval v poušti, opanoval hory a naprosto suverénně zvládl všechno mezi tím.

projít na článek

Ford posouvá v Goodwoodu hranice výkonu a inkluzivity elektrickým SuperVanem a „Very Gay“ Raptorem

Novátorské, oddělením Ford Performance připravené verze obchodně úspěšných užitkových modelů značky Ford se chystají vtrhnout na Festival rychlosti v Goodwoodu, který se koná ve dnech 23. až 26. června.

projít na článek

Ford představuje ve Spa závodní Mustang GT4 a pokračuje tak v naplňování svého slibu nabízet závodní Mustang jezdcům všech úrovní z celého světa

Ford Mustang oficiálně pokračuje ve svém působení v kategorii SRO GT4 s novým závodním vozem na bázi Mustangu Dark Horse. Od roku 2024 bude závodit po celém světě a jeho odhalení přichází nedlouho po premiéře Mustangu GT3. Troy Lee Designs navazuje na dos

projít na článek

Do Klatov se chystá přes 160 posádek

Velkou soutěžáckou událostí budou jak jubilejní 30. Historic Vltava Rallye, tak také 56. Rallye Šumava Klatovy. Na oba podniky se přihlásily desítky posádek v čele s těmi nejvíce očekávanými jmény.

projít na článek