Formulář pro pořadatelky

Do formuláře je potřeba vyplnit: číslo kola datum kola název pořadatelky zápasy na hřišti "A" zápasy na hřišti "B" Tým kola Sestava kola jednotlivé zápasy se sestavami týmů a průběhem zápasu Zde je formulář pro odevzdání: Formulář pro pořadatelky.xlsx (25505)

projít na článek

Pravidla pro pořadatelky

Všechny formuláře pro pořadatelky na základní část ( 13 kol ) jsou již teď ke stažení na webu: http://www.minikopana-litomysl.cz/news/formulare-pro-poradatelky/ Každá pořadatelka odevzdá řádně vyplněný formulář pouze v tomto elektronickém formuláři ( dů

projít na článek

Formuláře pro pořadatelky

Základní část - 1.kolo - SK Litomyšl.xlsx (26141) Základní část - 2.kolo - Taurus Trans.xlsx (26138) Základní část - 3.kolo - Rest. U Kolji.xlsx (26150) Základní část - 4.kolo - Sokol Tokyjo.xlsx (26151) Základní část - 5.kolo - T-T Trade.xlsx (26166)

projít na článek

Formulář žádosti o finanční dar na rok 2023

Žádosti o dar ve verzi DOC ke stažení zde Žádosti o dar ve verzi PDF The post Formulář žádosti o finanční dar na rok 2023 first appeared on Obec Jílovice.

projít na článek

Kompletní renovace nákladního vozidla Liaz 110

Vozidlo Liaz 110 prošlo díky šikovným ručičkám našich mechaniků kompletní renovací. Na finální výsledek se pojďme společně podívat. Na nákladním vozidle byla provedena: celková oprava nástavby celková oprava kabiny / podvozku Zabýváme se i

projít na článek

Kropicí vůz

S teplým počasím přichází na řadu i využití služeb spojených s naším kropicím vozem. Náš kropicí vůz o objemu 8 m3 umožní rychlé a komfortní čištění. Díky vysokému tlaku dochází k odstranění hrubých nečistot, ale také k pokropení a zvlhčení vzduchu.

projít na článek