Formulář pro zadání čísla účtu pro vyplacení přeplatku

Společenství vlastníků jednotek mají povinnost doručit jednotlivým vlastníkům vyúčtování záloh za předchozí rok do 30. 4. Na základě vyúčtování je pak nutné vyplatit přeplatky a inkasovat nedoplatky. Po doručení vyúčtování běží lhůta, do kdy je možné vyúčtování reklamovat (většinou 30 nebo 31 dní). A po uplynutí lhůty musí SVJ vyplatit přeplatky. V případě, že nechcete přeplatky vyplácet v hotovosti, je vhodnější vyžádat si od vlastníků čísla účtů pro vyplacení přeplatku. Ze zkušeností v našem SVJ vím, že mnozí vlastníci mění čísla účtu, aniž by tuto skutečnost nahlásili SVJ. Z toho důvodu vždy současně s vyúčtováním záloh předávám vlastníkům, kteří mají přeplatek, také formulář pro zadání čísla účtu za účelem vyplacení přeplatku záloh společenství vlastníků jednotek. Formulář pro poskytnutí čísla účtu si můžete stáhnout zde: Číslo účtu pro vyplacení přeplatku (Word) 1 soubor(y) 13.30 KB Stáhnout Číslo účtu pro vyplacení přeplatku (PDF) 1 soubor(y) 110.27 KB Stáhnout Na závěr z vlastní zkušenosti dodávám, že termín 30. 4. pro doručení vyúčtování jednotlivým vlastníkům bytových jednotek určitě nepodceňujte. Pokud vám vyúčtování záloh zpracovává účetní firma, domluvte se s ní, aby je doručila s dostatečným předstihem. Například sociálně slabší potřebují vyúčtování dodat správě sociálního zabezpečení, kde musí také splnit termíny. Včasným doručením vyúčtování vlastníkům se vyhnete nepříjemnostem a v krajním případě také hrazení pokut z prodlení. Článek Formulář pro zadání čísla účtu pro vyplacení přeplatku se nejdříve objevil na Zásady.

projít na článek

ISPOP: Použití upravených kalů na zemědělské půdě

CENIA, česká informační agentura životního prostředí upozorňujeme provozovatele zařízení na použití upravených kalů, kteří mají povinnost ohlásit provoz zařízení podle přílohy č. 22 vyhlášky č. 383/2001 Sb. do 30. 11. 2017 (§ 11 odst. 5 vyhlášky č. 437/20

projít na článek

komiks

UPOZORNENIE: Čísla v tejto komixovej tabuľke sú iba ilustračné! Správne čísla nájdete zvlásť v tabuľkách pri každom výrobku!

projít na článek

Les psích duší - kontaktní údaje

Les psích duší byl zaregistrován jako zapsaný spolek a zde jsou kontaktní údaje a čísla účtu.

projít na článek

Jak reklamovat vyúčtování energie?

Co vše hledat v obdrženém vyúčtování a co dělat, když se vám výše přeplatku či nedoplatku nezdá? A jak je to s vyúčtováním energií v nájemním bytě? The post Jak reklamovat vyúčtování energie? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Telefonní čísla o prázdninách do MŠ

Vážení rodiče, v době hlavních prázdnin volejte na čísla: Červenec - MŠ Koláčkovo – provozní doba 6,15 – 16,30 hod. - pevná linka 544 221 521 - mobil Berušky 773 742 646 Srpen - MŠ Komenského - provozní doba 6,15 – 16,45 hod. - mobil Kuřátka 720 39

projít na článek