Formule 1 už příští víkend úplně v novém

Do startu nového ročníku prestižní Formule 1 zbývá posledních pár dnů. Příští víkend už v australském Melbourne začne sezona, která přináší spoustu novinek a očekávání. Tatam jsou krásné ladné stroje s burácejícími osmiválci a Němec Sebastian Vettel v čele daleko před ostatními.

projít na článek

Nový tým, nové auto a nová závodní série pro Patricka Schobera.

Patrick Schober se postaví příští víkend na svůj první start v Nascar Wheelen Euro Series ve Valencii. Čtyřnásobný šampion Formule 4 za rok 2021 nastoupí na Euronascaru 2 pro italský tým Double V Racing.

projít na článek

Patrik Schober na Salzburgringu zamíchal kartami.

Salzburgring minulý víkend přivítal premiéru XLR8 Experience kde startovala i "rychlá jednotka" z Drexler formula Cup. Bohužel, malé pole vozů přimělo Patricka Schobera postavit se proti silnějším soupeřům s vozy Formule 3 a Formule Renault.

projít na článek

Formule 1 rozpoutaly bouři na autodromu

Poslední červnový víkend patřil na mosteckém autodromu druhému ročníku The Most Historic Grand Prix. Největší pozornost zaslouženě budily monoposty Formule 1. Na startovní listině se letos objevilo neuvěřitelných 12 formulí vyrobených v letech 1975 až 19

projít na článek

Trucky, NASCAR Formule: víkend nabitý motorsportem

Již na tento víkend 27. – 29. srpna připravil mostecký autodrom pro fanoušky motorsportu opravdu mimořádnou porci okruhového závodění. Vedle mistrovství Evropy závodních tahačů to bude i evropská série NASCAR a MAXX Formula.

projít na článek

Vymazlený závodní víkend na Redbullringu

Rakouští pořadatelé MSC Wolfsberg si dali skutečně velkou práci a uspořádali závodní víkend, jak se patří. Nejen, že se během víkendu objevily závody FIA CEZ, Eset TWC, P9 Challenge, ale také Škoda Octavia Cup, DMV GTC, Remus Cup, Sports Car Challenge a n

projít na článek