Fotbal, to je hra!

Ve dnech 24.6. a 25. 6. 2021 si žáci VI. a VII. ročníku užili projektový den s odborníkem z praxe v rámci projektu Šablony II OP VVV. Projektový den byl věnován fotbalu. K akci byl přizván rozhodčí FAČRu – Martin Dvořák. První dvě vyučovací hodiny strávili žáci ve třídě, kde se seznámili se základními informacemi a pravidly o fotbale a o práci rozhodčího. Prohlédli si pomůcky rozhodčích, vyzkoušeli si signalizaci pomocí praporků. Druhá část projektu byla realizována na fotbalovém hřišti Hlubina, kde si žáci vyzkoušeli základní fotbalovou rozcvičku a následně si zahráli fotbalový zápas. Tímto projektem jsme u dětí chtěli podpořit zájem o sport. Hlavně o aktivní sportování, které bylo v posledním roce velmi omezováno z důvodů pandemie.

projít na článek

Náš fotbal živě v neděli 22. 9. od 9:45 z Dolních Chaber

Je tu další zastávka oblíbeného projektu Náš fotbal živě, tentokrát v hlavním městě Praze. Projekt se přesouvá do severní části Prahy Dolní Chabry, kde se v neděli 22. září 2024 od 9:45 odehraje utkání pražského přeboru mužů mezi domácím SK Dolní Chabry a

projít na článek

Fotbalové míče

Fotbal je nejpopulárnějším sportem na naší planetě. Baví, budí vášně a všechny další emoce, a dokáže spojovat i rozdělovat lidi a celé národy. Fotbal se hraje opravdu všude. Jistě se na tom podílí i fakt, že kfotbalu je potřeba jediná věc: fotbalový míč.

projít na článek

Sportovní ples 2019

Vystoupení večera - mistr světa v FOOTBAG AND FREESTYLE FOTBAL Honza Weber!

projít na článek

Naše 3. narozeniny = největší sleva v historii BU1

Ano, víme že se fotbal nyní nehraje. Ale 18.3.2017 jsme s Lukášem založili naši firmu BU1 sport s.r.o. A my

projít na článek

Rozhovor s Milošem Exnarem pro Fotbal v kraji

Rozhovor vyšel v elektronické podobě 18. května 2023. Celý obsah časopisu najdete na adrese FOTBALFOTO.

projít na článek