Fotbalové utkání

Za zeleným údolím vmalované vesnici žije několik dětí. Všechny mají rády jednu hru. Fotbal. Každý den všichni kopou do míče, zkoušejí kličky, nahrávky, ale hlavně se učí spolupracovat abýt kolektivní hráči. Fotbal není jen otom kopat do balónu adávat rány, je to otýmu. Otom, že hráči se musejí naučit spoléhat jeden na druhého apřihrávat si.... Celý příspěvek Fotbalové utkání najdete na webu Pohádkozem - Pohádky pro děti ke čtení online.

projít na článek

Originální fotbalové a hokejové šály na míru

Zamilovali jste si fotbal nebo hokej a rádi byste svou vášeň k těmto sportům ukázali světu? S našimi originálními fotbalovými a hokejovými šály na míru to můžete udělat jedinečným způsobem. Naše šály jsou navrhovány tak, aby vyhovovaly vašim představám a

projít na článek

Sportovní výměna v Pegnitz

Před velikonocemi odjela skupina 32 sportovců  ( 18 děvčat a 14 chlapců ) do Pegnitz, aby poměřili své síly se soupeřem. Hrála se tradičně utkání ve futsalu, odbíjené, košíkové a házené.

projít na článek

V neděli 8.5. 2011 bylo cvičení opět bezva

Dnes se nás sešlo trochu méně,  důležité utkání v telce, kopání septiku a těžká indispozice Heleny. Ale to nás neodradilo a cvičilo se, až se ze všech kouřilo. Přivítali jsme  mezi nás novou studentku Dianu a její paničku Madlu.

projít na článek

Přátelské utkání

Dnes jsme měli na programu př telsk utk n proti FBC Bazinga Ostrava. Zač tek byl vyrovnan a byli jsme rovnocen m soupeřem, bohužel jsme později dojeli na neproměněn ance a chyby v rozehr vce, soupeř vedl 0:4. Hra se přel vala ze strany na stranu a by

projít na článek

EXL: Draci podepsali posily ze zkušenostmi zMLB aMiLB

Obhájci titulu Draci Brno v úterý představili dvě letošní posily. Těmi jsou Yoervis Medina a Alex Monsalve. Do Brna tak přicházejí hráči, kteří mají bohaté zkušenosti z profesionálního baseballu v USA. Velmi zajímavým jménem je rozhodně Yoervis Medina.

projít na článek