fotky

Tak konečně budou poslány fotky a autogramy všem co si o ně napsali, omlouvám se za dlouhé čekání :-) Poprosím další případné zájemce o fotku nebo podpis aby si o ně napsali buď do Švandova divadla, nebo do divadla Komedie a přiložili ofrankovanou obálku. Budeme se snažit odpovídat hned jak dopis obdržíme. Švandovo divadlo na Smíchově scéna hl. m. Prahy (T.Voříšková) Štefánikova 57 150 00 Praha 5 Divadlo Komedie, (T.Voříšková) Jungmannova 1, 110 00 Praha 1 Dále se omlouváme za...

  • Web:
  • Aktualizace: 14.1.2024
projít na článek

Do foto galerie byly přidány nové fotky z výcviku složek v Uruguay/FdS

Článek Do foto galerie byly přidány nové fotky z výcviku složek v Uruguay/FdS se nejdříve objevil na WORLD MUSADO® ASSOCIATION.

projít na článek

Do foto galerie byly přidány nové fotky z kombinovaného semináře instruktorů MMCS

Článek Do foto galerie byly přidány nové fotky z kombinovaného semináře instruktorů MMCS se nejdříve objevil na WORLD MUSADO® ASSOCIATION.

projít na článek

Sledujte náš FB

Sledujte náš facebook kde pravidelně přidáváme fotky z dění v našich domovech se zvláštním režimem. Odkaz na FB zde.

projít na článek

2Bobule - Fotografie

Přináším v pěkné, opravdu velké kvalitě fotky z filmu "2Bobule" (výběr s Terezou). (copyright www.bobule.cz, fotografie by Martina Vicanová)

  • Web:
projít na článek

Terčiny novinky č.4

V časopise InStyle jsou krásné fotky Terezy. Jedná se o číslo 9/2009, které právě v prodeji. Po filmu "2Bobule je i film-seriál "Ať žijí rytíři" na facebooku. Staňte se fanouškem! AŤ ŽIJÍ RYTÍŘI facebook 8.10.2009 se sejdeme v kině na "Ať žijí rytíři

  • Web:
projít na článek