FOTO MĚSÍCE BŘEZNA

Přidávám novou fotografii měsíce března s kriticky ohroženou a chráněnou rostlinou kandíkem psím zubem. Přeji všem krásné jarní dny! The post FOTO MĚSÍCE BŘEZNA first appeared on Fotografie přírody - Tomáš Vlasák.

projít na článek

FOTO MĚSÍCE DUBNA

Přidávám novou fotografii měsíce dubna sbažantem obecným a přeji všem krásné, nikým a ničím nerušené dny! The post FOTO MĚSÍCE DUBNA first appeared on Fotografie přírody - Tomáš Vlasák.

projít na článek

FOTO MĚSÍCE KVĚTNA

Pro měsíc květen vkládám novou fotografii sčápem bílým. Všem návštěvníkům tohoto webu přeji krásné květnové dny! The post FOTO MĚSÍCE KVĚTNA first appeared on Fotografie přírody - Tomáš Vlasák.

projít na článek

FOTO MĚSÍCE LISTOPADU

Přidávám novou fotografii měsíce listopadu sjedovatou třepenitkou svazčitou. Jedná se o běžný druh houby, která roste na mrtvém listnatém i jehličnatém dřevě po celý rok. Nejčastěji ji můžeme najít na podzim na pařezech, kde vytváří husté trsy. Přeji všem

projít na článek

FOTO MĚSÍCE ČERVNA

Přidávám novou fotografii měsíce června s těmito rohatými krasavci. Roháč obecný je největším broukem Evropy. Setkat se s ním můžete při toulkách ve starých, především dubových lesích. Právě v těchto dnech máte jedinečnou příležitost roháče v přírodě spat

projít na článek

FOTO MĚSÍCE LEDNA

Pro měsíc leden jsem vybral snímek s pózující sýkorou uhelníčkem. Všem návštěvníkům těchto stránek přeji krásné, nikým a ničím nerušené lednové dny! The post FOTO MĚSÍCE LEDNA first appeared on Fotografie přírody - Tomáš Vlasák.

projít na článek