FOTO, VIDEO: Začíná Ultra Music Festival v Miami. Podívejte se na vzhled pódií

Ultra Music Festival je neoficiálním startem nové festivalové sezóny a pro někoho také příchod jara. Bayfront Park v Miami opět zažije jednu z největších tanečních akcí světa a vy se můžete podívat na to, jak budou letos vypadat pódia. Kromě top DJs každý rok Ultra Music Festival nabízí hostům ohromující vizuální zážitek prostřednictvím jejich propracovaných scénických designů a neuvěřitelných vizuálních a laserových displejů.  Vzhledem k tomu, že očekávání na začátek festivalu každým dnem roste, jsou fáze výstavby, která začala začátkem tohoto měsíce, téměř dokončena. Podívejte se na neuvěřitelnou práci, kterou odvedl tým ze zákulisí Ultra.

projít na článek

Pražská premiéra norského projektu se blíží!

Už příští středu 11. 10. bude mít pražské publikum možnost poznat náš nejnovější projekt Music for Lights and Shadows. Vstupenky na premiéru jsou stále v prodeji. Detailní informace najdete na tematickém webu. Sérií vtipných memů bychom Vám rádi předst

projít na článek

Do Prahy přijede bluesová sesterská dvojice Larkin Poe!

Datum: 26.05.2022                             Místo: Lucerna Music Bar, Praha Live: Larkin Poe Larkin Poe (foto - zdroj: Liver Music)

projít na článek

The Chemistry Gallery at the Miami Art Fair

December 5th - December 10th, 2023For the third time in a row, The Chemistry Gallery will present itself at the SCOPE art fair in Miami, USA. It will be one of the one hundred and thirty world institutions that will present the form of contemporary art on

projít na článek

Opening of our American agency (Miami, Florida)

The post Opening of our American agency (Miami, Florida) appeared first on Solten Czechia.

projít na článek

RETRO MUSIC TV

30.3.2010 zahájila vysílání Retro Music Television Retro Music TV míří do základní nabídky Skylinku a Cs linku -Digital, ale v kompresním formátu Mpeg 4, což znamená, že jej uvidí zákazníci s novým přístrojem DVB-S2.

projít na článek