FOTOALBUM POLÍVKOVI

Dřevěné fotoalbum vytvořené na zakázku. Album je vázané na způsob francouzské vazby s vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM POLÍVKOVI appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM KM

Dřevěné fotoalbum K&M je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovanými iniciálami. The post FOTOALBUM KM appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM DV

Dřevěné fotoalbum Dan & Vendy je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM DV appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM ZV

Dřevěné fotoalbum Zdeněk & Veronika je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM ZV appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM MJ

Dřevěné fotoalbum Míša & Jířa je album vytvořené na zakázku s ručně vyfrézovaným osobním nápisem. The post FOTOALBUM MJ appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

FOTOALBUM KK

Dřevěné fotoalbum K&K je svatební album vytvořené na zakázku. Desky jsou zdobeny ručně frézovanými iniciálami novomanželů. Knižní blok je svázaný z již dodaných fotografií tištěných na fotopapíře A4. The post FOTOALBUM KK appeared first on Umělecká dí

projít na článek