Fotogalerie: světelný happening k připomenutí odkazu Jana Palacha

Ze srdce vám děkujeme, že jste si včera přišli společně s námi připomenout odkaz Jana Palacha na Gahurův prospekt. Foto: Jsf Abb Článek Fotogalerie: světelný happening k připomenutí odkazu Jana Palacha se nejdříve objevil na Živý Zlín.

projít na článek

Sedm set metrů dlouhý světelný řetěz k uctění odkazu Jana Palacha protne Gahurův prospekt

Sedm set metrů dlouhý světelný řetěz z téměř osmi set svíček v pátek 19. ledna protne Náměstí T.G. Masaryka ve Zlíně. Každoroční streetartový happening má za cíl připomenout odkaz Jana Palacha. Tentokrát pořádající kulturní centrum Živý Zlín akcentuje hod

projít na článek

Památník Jana Palacha: skrz rodný dům je vražen klín

Památník Jana Palacha ve Všetatech otevřelo Národní muzeum v říjnu 2019. Nejedná se o jeden ze standardních památníků, který můžete kdekoliv vidět. Tento památník je uměleckým přetvořením rodného domu Jana Palacha. Skrz dům je totiž vražen obrovský klín.

projít na článek

FOTOGALERIE: Fotogalerie Župy Jana Podlipného - průběžně aktualizovaná

Fotogalerie Župy Jana Podlipného - průběžně aktualizovaná, Stránka se seznamem odkazů na fotogalerie naší župy a oddílů a jednot naší župy., Ivo Antušek, editor časopisu Vzlet, Sokolská župa Jana Podlipného a její jednoty a oddíly

projít na článek

Dostihy v Pardubicích ve fotografiích Jany Syručkové

Na zahajovacích dostizích v Pardubicích nemohla chybět fotografka Jana Syručková zde je její velká fotogalerie.

projít na článek

Reportáž a fotogalerie z koncertu na Kaštanu

Reportáž a fotogalerii na serveru Má hudba z koncertu Majerovek v pražském Kaštanu ve čtvrtek 4. října - vše z dílny Martina Myslivce - si můžete prohlédnout na odkazu http://www.mahudba.cz/reportaze/180-majerovky-v-klubu-kastan/ . Děkujeme, Martine!

projít na článek