Fotogalerie z říjnového večírku

Sešli jsme  na Kaštanu v obvyklou středu, tentokráte 22. října a měli jsme radost z plného sálu. Sešli se:   Jiří Dědeček,  Petr Váša, Martin Kyšperský,  Petr Linhart. Fotografoval dvorní fotograf Martin Myslivec - Martine, děkujeme! Fotogalerie ke shlédnutí zde .   

projít na článek

Fotogalerie z říjnového večera na Kaštanu

Deštivá středa 14.10. uvítala na pódiu pražského Kaštanu Kittchena, Petra Vášu, Dášu Voňkovou a Karla Vepřeka. Navštívil nás také pan Tomáš Holenda z Okrašlovacího spolku Budoucnost, díky kterému byli Osamělí zastoupeni na knižním veletrhu v Havlíčkově Br

projít na článek

Nová fotogalerie z květnového večírku

Dvorní fotograf Osamělých písničkářů Martin Myslivec právě zaslal vydařenou kolekci fotografíí z květnového večírku na Kaštanu s Janem Jeřábkem, Dášou Voňkovou, Adamem Rutem a Filipem Pýchou.   K prohlédnutí je zde.   Martine, děkujeme!

projít na článek

Fotogalerie z vánočního večírku je zde!

http://www.osamelipisnickari.cz/fotoalbum/fotografie-z-koncertu/21.12.11--vanocni-vecirek-osamelych-pisnickaru/

projít na článek

Fotografie z říjnového večírku (19.10.)

Osamělí písničkáři jsou mistři operativních záskoků - takže chřipka, táhnoucí krajem, nás úplně nezlikvidovala. Místo Martiny Trchové hrála Kristýna Skalická, místo Jiřího Dědečka pak Petr Linhart, další dva zdraví jedinci už podle plánu - Petr Váša a Inž

projít na článek

Fotogalerie z květnového večírku (20.5.)

Květnový večer v Kaštanu proběhl v sestavě Jan Jeřábek - Dáša Voňková - Zuzana Homolová - Michal Bystrov. Fotografoval Martin Myslivec, kterému tímto děkujeme za tradičně pěkné fotky! Prohlédnout si je můžete ve fotogalerii .

projít na článek