Fotografická expedice Norsko - Tromso

Za 6 dní nás čeká odlet na fotografickou expedici do norského Tromso. Toto město leží 400km za polárním kruhem, je proslulé zejména svou katedrálou, nachází se zde nejseverněji položený pivovar na světě, ale hlavně je to místo, kde se dá velmi dobře fotografovat polární záře. Tak snad nám bude přát počasí a přinesu vám sem po skončení i fotografie. Můžete nás sledovat na facebook stránkách, kam budeme dávat i reportážní footgrafie zde: https://www.facebook.com/fotoexpedicenorsko/ .

projít na článek

Expedice Džbán – Bílichov 2013

Letošní již patnáctá výzkumná expedice do Přírodního parku Džbán proběhla ve dnech 6. a 7.června. Expedice se zúčastnili tři pedagogové, osm badatelů (především botaniků), dvanáct studentů, dva bývalí studenti a několik hostů.

projít na článek

Fotografická expedice do Laponska

Dobrý den, přináším vám krátky report z fotoexpedice do Laponska. V říjnu jsme se sedmi dalšími fotografy domluvili, že pojedeme do Švédska na focení a na přelomu listopadu a prosince jsme vyrazili. Primárně šlo o focení polární záře, ale nakonec z toho b

projít na článek

Expedice Džbán - Bílichov 2017

Kolem 25 studentů a 11 botaniků se zúčastnilo letošní, v pořadí již devatenácté, expedice Džbán - Bílichov.

projít na článek

Expedice Rumunsko 2017 -Tajemné Rumunsko

První zahraniční expedice Paranormal týmu z.s. nás zavedla do Rumunska, kde jsme pro vás natočili nejen výzkum paranormálních jevů v údajném nejstrašidelnějším lese Evropy, ale i všemožné tajuplné zajímavosti, na které jsme během našeho putování, narazili

projít na článek

Dovolená

Klidné a pohodové léto Přejeme Vám krásné léto plné zábavy a odpočinku. Dovolená v naší firmě bude probíhat od 21. 8. do 25. 8. 2023, prodejna bude uzavřena a příjem a expedice zboží budou obnoveny až 28. 8. 2023. Těšíme se na Vás po dovolené.

projít na článek