Fotografie z březnového večírku na Kaštanu

V rubrice Fotografie z koncertů si můžete prohlédnout nejnovější obrázky z březnového večírku Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu. Na fotografiích Lucie Haschkové a Dany Čechákové se skví Dáša Voňková, Barbora Kratochvílová, Martin E. Kyšperský, Karel Diepold, Petr Nikl a Jan Burian.

projít na článek

Fotografie z březnového večírku

Jan Jeřábek, Jana Kozubková a Inženýr Vladimír se sešli na prknech Kaštanu ve středu 6. března. Dynamickou fotoreportáž pořídil dvorní fotograf Martin Myslivec,  vy si ji můžete prohlédnout například zde .  Martine, děkujeme!

projít na článek

Fotografie z květnového večírku

Karel Vepřek, Filip Pýcha, Caine-Mi a Marka Míková (v pořadí v čase a prostoru) se setkali na květnovém večírku Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu ve středu 24.5. Vše zachytil svým objektivem Martin Myslivec. Martinovy fotografie přinášíme  v nové fo

projít na článek

Přinášíme fotografie z vánočního večírku a přejeme Vám krásné svátky, jakož i skvělý patnáctý rok!

Fotografiemi Martina Myslivce ( odkaz zde ) z vánočního večírku na Kaštanu ve středu 17.12. končíme rok letošní, přejeme Vám krásné svátky a do roku nového všechno dobré. Na shledanou v lednu 2015 opět na Kaštanu!

projít na článek

Fotogalerie z 16. března na Kaštanu

Caine-Mi, Jiří Smrž, Marka Míková a Petr Linhart byli hlavními aktéry březnového večera na Kaštanu, který letos připadl na středu šestnáctého. Koncert byl zvěčněn na fotografiích Martina Myslivce, díky, Martine!  Fotky si můžete prohlédnout zde.

projít na článek

Fotografie z předvánočního večírku

V pondělí 6.12. se konala na Kaštanu tradiční osamělá mikulášská neboli Předvánoční večírek Osamělých písničkářů. Dorazili písničkáři (-řky) Tamara Nathová, Jan Burian, Martin Kyšperský, Jiří Dědeček, Filip Pýcha, Caine-Mi, Petr Nikl, Inženýr Vladimír, Ja

projít na článek