Fotografování křtin na ostrově Syros

Michalovi a Vicky jsem fotografoval před pár lety svatbu v Londýně, a tak mě potěšilo, že se ozvali i s fotografováním křtin jejich syna, které se konaly v krásném kostelíku na kopci na řeckém ostrově Syros. Úžasná záležitost a věřím, že pro všechny zúčastněné nezapomenutelný zážitek. The post Fotografování křtin na ostrově Syros first appeared on Fotograf Plzeň Praha | Fotograf Filip Komorous.

projít na článek

Březina u Křtin přivítala hráče koňského póla z 8 zemí

Od pátku do neděle 1. až 3. června se na Farmě Noe v Březině u Křtin konal první mezinárodní turnaj v koňském pólu letošní sezóny NOE POLO CUP. Proti sobě nastoupilo pět družstev, kdy se hráči z České republiky, Slovenska, Rakouska, Maďarska, Dánska, Něme

projít na článek

Fotografování produktů pro eshop

Fotografování pro mezinárodní eshop. Tak trošku větší produkty na fotografování. Fotografie na bílém pozadí jak můžete vidět v ukázkách níže právě z internetového obchodu s elektricky poháněnými koly takzvanými cargo bike . Ještě že je fotografický atelié

projít na článek

BARVY OSTRAVY 2023

Podzimní fotografování Vyhlašujeme další kolo žákovského fotografování!

projít na článek

Jarní fotografování

Sice je ještě zimaale zdá se, že je tu již apríl Aktuálně nabízím projekt jarního focení v Brně, nebo v okolí. Podrobnosti rád upřesním na vyžádání. The post Jarní fotografování appeared first on Roman Mácha.

projít na článek

Koňské pólo v Březině ve fotografiích

V Česku trochu exotická akce. Mezinárodní turnaj v koňském pólu se konal na farmě NOE v Březině u Křtin na brněnsku. Neobvyklou podívanou vám přiblíží fotografie Kateřiny Pavlíčkové.

projít na článek