Fotostory: Czech Truck Prix and NASCAR v Mostě

Tradičně na konci srpna zavítal do Mostu evropský šampionát tahačů. Spolu s ním i evropská serie Nascar. Ambasadorem víkendu byl vítěz letošního Dakaru Martin Macík.

projít na článek

Brutální pětilitrové osmiválce se předvedli opět v Mostě

Czech Truck Prix v Mostě jako tradiční hostitel Nascar představení v Evropě, aneb vyrovnané závody na suchu i na vodě. Ano, rozmary počasí potrápily jezdce, ale také přítomné diváky, který se na Czech Truck Prix i přes nepřízeň počasí vydalo 31tis.

projít na článek

Formel Vau bude hostem Czech Truck Prix 2023

Formulová série Formel Vau už v Mostě závodila, ale málokdo ji zná. Přinášíme článek k historii a současnosti Formel Vau. V Mostě ji uvidíte již za 14 dní při Czech Truck Prix kamionů.

projít na článek

Martina Doubka čeká v Mostě klíčový závod

Martin Doubek, současný lídr šampionátu NASCAR Whelen Euro Series ve třídě EuroNASCAR 2, se tento víkend postaví na start domácího závodu v Mostě v rámci 32. ročníku Czech Truck Prix (30/08-1/09).

projít na článek

NASCAR opět zaburácí v Mostě

NASCAR Whelen Euro Series s českým šampionem kategorie Euro NASCAR 2 Martinem Doubkem se zařadí mezi největší lákadla prvního zářijového víkendu, kdy bude AUTODROM MOST hostit jubilejní již 30. ročník mistrovství Evropy okruhových tahačů TEXTAR Czech Truc

projít na článek

Tahače v polovině. Czech Truck Prix Most se blíží.

První polovina mistrovství Evropy v závodech okruhových tahačů měla dominantní postavu v Jochenu Hahnovi, nicméně deset vítězů v šestnácti jízdách dokazuje, jak široká je letos špička. Její vyrovnanost slibuje dramatickou podívanou při nadcházející Czech

projít na článek