Francouzský salát - sáček 60 ml

Výrazná směs na přípravu těstovinových a zeleninových salátů. Výborně se kombinuje se sýry. Krémový dresink připravíme z 1 lžíce směsi koření, 100 ml bílého jogurtu a 1 lžíce olivového oleje. Složení: sůl (30 %), cibule, pepř, paprika, hořčice, petržel. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 40 g..................................................43 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 300 g.................185 Kč Kořenka 600 ml - 300 g............................................235 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište, prosím, do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení!

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Francouzský salát - kořenka 80 ml

Výrazná směs na přípravu těstovinových a zeleninových salátů. Výborně se kombinuje se sýry. Krémový dresink připravíme z 1 lžíce směsi koření, 100 ml bílého jogurtu a 1 lžíce olivového oleje. Složení: sůl (30 %), cibule, pepř, paprika, hořčice, petržel. B

projít na článek

Salát caprese

Výrazná chuť sušených rajčat se skvěle hodí k jemné chuti mozarely. Nejlépe se hodí k salátu z rajčat a mozarely nebo balkánského sýra. Složení: rajče, cibule, sůl, bazalka, česnek, pepř, tymián, oregano, paprika, chilli, petržel. Balení: Sáček (znovuuzav

projít na článek

Tzatziki

Jemná česneková směs na přípravu okurkového dresinku. Tato směs neobsahuje kopr nebo mátu, proto je méně aromatická než běžné koření na tzatziki. Směs lze použít i do rajčatového nebo okurkového salátu. Výborná je zálivka na ledový salát připravená z kysa

projít na článek

Libeček - sáček 60 ml

Bylinka s typickou vůní se používá nejčastěji do brambor nebo polévek. Lze ho použít i do bylinkových másel nebo do salátových zálivek. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 7 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 10 g.........................

projít na článek

Čubrica - sáček 60 ml

Oblíbená směs v balkánské kuchyni pro přípravu mletých i jiných mas, zapékané zeleniny, do salátů, polévek a luštěninových pokrmů. Složení: saturejka, pískavice, česnek, petžel, paprika, pepř, sůl (15%). Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 30 g.....

projít na článek