Francouzština frčí!

Sotva skončila zimní olympiáda v Pekingu, zazářila olympijská pochodeň také u nás na Tigridovi. 23. února se totiž konalo školní kolo Olympiády ve francouzštině. Potěšilo nás, že i navzdory dlouhodobě nepříznivé epidemiologické situaci neztratili naši žáci chuť soutěžit. Zájemcům se podařilo zaplnit všechny čtyři kategorie a dokázali, že studium cizího jazyka je pro ně radost.

projít na článek

Francouzština, španělština, angličtina s rodilým mluvčím

Individuální i skupinové (zvýhodněná nabídka) kurzy pro dospělé i děti. Jedinečná příležitost. The post Francouzština, španělština, angličtina s rodilým mluvčím appeared first on Centrum Vzdělávání.

projít na článek

Že ne tré… že ne tré… že netréfim dom?

Tak takhle opravdu NE! Pokud je tvoje francouzština alespoň o chlup lepší, neváhej ani chvilku a zapoj se do školního kola Olympiády ve francouzském jazyce.

projít na článek

Francouzština – synonymum přátelství

Většina z vás určitě ví, že je naše gymnázium označeno francouzskou validační značkou LabelFranceÉducation, která znalé informuje, že je u nás zaručena špičková kvalita výuky francouzského jazyka.

projít na článek

MUDr. Michaela Hanušová

vzdělání: 2. Lékařská fakulta UK, všeobecné lékařství praxe: 7 let jazykové znalosti: francoužština, angličtina „praktické lékařství mě baví pro jeho pestrost a možnost své pacienty opravdu znát“ Příspěvek MUDr. Michaela Hanušová pochází z Praktičtí l

projít na článek

Tři ze čtyř vítězů krajského kola Soutěže ve francouzštině jsou naši studenti

I přesto, že nepatří mezi nejsnazší jazyky (věděli jste, že oproti pěti českým samohláskám jich užívá šestnáct?), je francouzština řečí diplomacie, módy, kultury nebo dobrého jídla a pití. A také naší školy – jak prokázali studenti, kteří Jazykové gymnázi

projít na článek