FUJIFILM představuje nový objektiv FUJINON XF18mmF1.4R LM WR

Fujifilm oznamuje uvedení objektivu FUJINON XF18mmF1.4R LM WR. Nový objektiv XF18mmF1.4 měří 7.56cm na výšku a jeho váha je pouhých 370g. Tyto parametry dělají z tohoto objektivu ideální nástroj pro široké uplatnění, a to od fotografování krajin, měst až k portrétům a svatbám.

projít na článek

Hodí se Fujinon XF90mm F2 pro infra fotografii?

Po zveřejnění článku Fujinon XF90mm F2 R LM WR - geniální chrastil jsem dostal několik dotazů, jak si tento objektiv stojí v infračervené fotografii. Použiji oblíbenou odpověď Sira Humphreyho Applebyho z geniálního seriálu Jistě pane Ministře - ANO i NE.

projít na článek

Fujinon XF90mm F2 R LM WR - geniální chrastil

Když v poslední době dorazí krabice od Fujifoto.cz, vždy to znamená radostnou událost. S velkou nedočkavostí jsem rozbalil i tu poslední, na kterou jsem čekal, a která skrývala opravdový skvost - Fujinon XF90mm F2 R LM WR.

projít na článek

Fotogalerie z expedice

Tři měsíce uplynuly jako voda a následující skromná fotogalerie shrnuje, jak byly pestré. Pořadí fotek se mění náhodně, takže si je můžete prohlížet znova a znova a znova Pro co nejlepší dojem z promítání stiskněte F11. Stručné popisky se zobrazí po zvě

projít na článek

Newell baterie a nabíječka pro Fujifilm X-T4

Zařadili jsme do nabídky baterie a USB nabíječku pro Fujifilm X-T4 od společnosti Newell.

projít na článek

Tamron představil cestovní zoom objektiv 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD pro Sony E-mount

Firma Tamron představila nový objektiv 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD pro Sony E-mount, který je cílen primárně na cestovní fotografy. Objektiv měří 170 mm a váží přiměřených 575g. Obsahuje 18 členů ve 14 skupinách. Minimální ostřící vzdálenost je 19 cm

projít na článek