Futsalová devatenáctka se připravuje v Plzni. V sobotu se utká s Polskem

Česká futsalová reprezentace do 19 let má další přípravný kemp v Plzni, jehož vrcholem bude sobotní duel s Polskem. Ten startuje v hale TJ Lokomotiva v 19 hodin a vy ho můžete sledovat živě na našem YouTube.

projít na článek

Na závěr soustředění prohrála futsalová devatenáctka s Polskem

Česká futsalová reprezentace do 19 let odehrála v sobotu na domácí půdě v Plzni přípravné utkání proti Polsku. Hosté si ze západu Čech odvezli výhru 4:0.

projít na článek

Letní Hokej a Hokejbal kemp od 8. 7. 2013 – 14. 7. 2013.

Aktu ln Hokej a Hokejbal kemp na měs c červenec formou př městk ho t bora a s ubytov n m. Lokalita Plzeň Zimn stadion Ko utka V ce informac na str nce T denn hokejov kempy 2013

projít na článek

Kurz Jak na úspěšný OBSAH na webu a sítích v Plzni

Zvyšte své zisky a vybudujte si jméno pomocí obsahového marketingu. Přijďte na kurz, který jsme pro vás přichystali v Plzni. Ukážeme vám, jak vám pomůže obsah na webu i na sociálních sítích nebo jak na komunikaci s médii. Kurz je jako stvořený pro začínaj

projít na článek

Tuto sobotu je železná sobota!

Železný šrot v sobotu 4. května sbírají tylovičtí hasiči. Od rána budou jezdit ulicemi s traktorem a vlečkou. Kdo má větší a těžší břemena, stačí zavolat na telefonní číslo 737 350 991 a hasiči si pro železo rádi přijedou.

projít na článek