Fyzikální náboj

Naši kvartáni na matematicko-fyzikální soutěži v Českých Budějovicích.

projít na článek

Matematický náboj

V pátek 7. dubna 2017 naše škola vyslala pod vedením paní učitelky Jany Morávkové dva týmy na mezinárodní matematickou soutěž Náboj.

projít na článek

Krajské kolo fyzikální olympiády kategorie D

Ve školním roce 2021/2022 se do řešení fyzikální olympiády kategorie D zapojil také náš student Daniel Ondryáš. „Příprava na fyzikální olympiádu probíhala každý týden od ledna do dubna a Daniel prokázal zodpovědnost, nadšení a talent při řešení fyzikálníc

projít na článek

V krajském kole Fyzikální olympiády jsme získali 4. místo

Daniel Ondryáš vybojoval 4. místo v krajském kole Fyzikální olympiády v kategorii C. Daniel tak potvrzuje, že výuka přírodních věd a matematiky je na našem gymnáziu na velmi dobré úrovni. Máme velkou radost z krásného výsledku a Danielovi blahopřejeme.

projít na článek

Fyzikální měření

V pondělí 28. května jsme se my, žáci kvinty, vydali na dobrodružnou cestu do Českých Budějovic. Cílem naší cesty byly laboratoře Ústavu fyziky a biofyziky Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity.

projít na článek

Den s experimentální fyzikou

Akce MFF UK. Přednášky v budovách MFF v Troji a následné exkurze na zajímavá fyzikální pracoviště, kde probíhá špičkový vědecký výzkum. Účastníci se tak můžou dostat do kontaktu s českými špičkami fyziky a prohlédnout si používané moderní přístroje.

projít na článek