Gevorg Ayrumyan #56 Někdy je pro naplnění profesních vizí nezbytné uvědomit si potřebu změny

Ryba smrdí od hlavy vám přináší business, obchod, know-how, inspiraci, vztahy, psychologii. Jeden z nejúspěšnějších advokátů na Slovensku a majitel sítě barber shopů Gevorg Ayrumyan nám v dnešním podcastu prozradil, co ho vedlo k radikální změně v jeho profesním i osobním životě, díky které se mu lépe daří naplňovat vlastní vize. Gevorgovým profesním cílem je věnovat se méně advokátní kanceláři a více barber shopům. V podcastu tak mimo jiné popisuje, co stojí za tímto na první dojem zvláštním rozhodnutím a jaké výhody taková změna může přinést, pokud je předem dobře promyšlená. S investicí do sebe začněte ihned Gevorg v podcastu vysvětluje, jak důležité je uvědomění si potřeby změny včas a ne až v nějakém kritickém stádiu, jako se to stalo v jeho případě, kdy v důsledku onemocnění začal pociťovat krizi identity. Díky tomuto uvědomění se rozhodl více investovat do vlastního rozvoje prostřednictvím studia na essential college. Ačkoliv vůči tomu bylo jeho okolí zpočátku skeptické, po nějaké době sami uznali, že investice do sebe je základem úspěchu. Důležité je být si vědom vlastních chyb Aby člověk mohl dosáhnout svých cílů, musí si být vědom vlastních chyb a zároveň se učit z chyb druhých. Gevorg se s námi podělil také o to, jaké chyby dělal dříve on a co se na své cestě za změnou naučil. Zlomovým okamžikem pro něj přitom byla chvíle, kdy se mu začalo dařit identifikovat a analyzovat své emoce a uvědomil si, že nejprve musí být sám sobě vůdcem, aby mohl vést i ostatní. Všem, kdo chtějí docílit ve svém životě nějaké pozitivní změny vzkazuje : „Nekrmte své ego, ale svou identitu.“ Staňte se úspěšným manažerem a lídrem díky studiu Managementu a leadershipu na essential college. Pojďte se podívat na webinář Jak nastavit KPI, aby daný člověk rád přinášel vynikající výsledky? Chci webinář zdarma Na co se zaměříme? Co je vlastně Key Performance Indicator? Proč je lepší nastavovat individuální KPI než skupinové či týmové? Jak moderovat nastavené KPI, aby stále přinášely, co od nich potřebujete? Jak vyhodnocovat KPI, když výsledky nejsou kvantifikovatelné? Časová osa:  00:44 Představení hosta02:38 Co stojí za úspěchem společnosti IN FORO03:15 Krize identity a potřeba změny10:55 Studium na essential college16:15 Doporučení pro malé a střední firmy18:39 Vize do budoucna27:50 Závěrečné poselství Zajímá vás více z oblasti managementu? Podívejte se na naše další podcasty Ryba smrdí od hlavy v rubrice management. Článek Gevorg Ayrumyan #56 | Někdy je pro naplnění profesních vizí nezbytné uvědomit si potřebu změny se nejdříve objevil na Ryba smrdí od hlavy.

projít na článek

Změny v programu 33. Akademických týdnů

Upozorňujeme na změny oproti tištěným programům 33. ročníku Akademických týdnů: Aktuální program je uveden na webu. Číst Změny v programu 33. Akademických týdnůdál

projít na článek

Jak se neztratit během změn – orientujte se v Domě změny

V minulém článku Zavádíte změny? Zvolte přístup podle motivátorů svých lidí jsme se zabývali tím, jak lidé podle svého zaměření na vztahy, výkon nebo růst, přijímají změny a jak nám tato znalost může pomoci při zavádění a komunikaci změn.

projít na článek

Vláda sází na nejistou energetickou vizi

Dostatek elektřiny má zajistit drahá jaderná energie

projít na článek

Ranné správy 9.11.2017

Klíčové události • ČR: Míra nezaměstnanosti v říjnu na úrovni 3,6 %. • Polsko: Centrální banka NBP v listopadu ponechala úrokové sazby beze změny. • USA: Počet žádostí o hypotéku podle MBA v uplynulém týdnu beze změny.

projít na článek

Ranní zprávy 9.11.2017

Klíčové události • ČR: Míra nezaměstnanosti v říjnu na úrovni 3,6 %. • Polsko: Centrální banka NBP v listopadu ponechala úrokové sazby beze změny. • USA: Počet žádostí o hypotéku podle MBA v uplynulém týdnu beze změny.

projít na článek